Aktywne Wpisy

hpnd +912

xDjSeba +3
Szukam eksperta od psychoanalizy lub po prostu kobiety, która wyjaśni mi sposób myślenia kobiet.
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
Sytuacja wygląda następująco, umówiłem się na randkę z tindera. Spędziliśmy razem 3h, najpierw w kawiarni potem spacerowaliśmy po parku. Wyszło na to że mamy podobne zainteresowania, byłem wstanie ją rozśmieszyć kilkoma żartami. Moje ogólne wrażenia były takie, że oboje się dobrze bawiliśmy.
Niestety na drugi dzień już nie dostaję odpowiedzi na swoje wiadomości (╯°□°
XD Mireczki, czy ktoś z was uprawia w domu w "hydroponice" cebule na szczypiorek?
Proste pytanie - jaką najlepiej wybrać odmianę?
Czytam w polskim internecie o domowej hydroponice, ale to kurła tak bardzo przypomina pastę o chodzeniu po bułki, że nie wiem, czy się śmiać, czy płakać XD
anglojęzyczny poradnik - filmik na youtube, postać bez komentrza pokazuje jak moczy ręcznik i umieszcza go w pojemniku, następnie układa na tym cebulki, potem podlewa. Dzień 1, dzień 2 dzień 3 widać szczypiorek, dzień 7 można obcinać.
polski poradnik - początki, zasady i podstawy hydroponiki. Kto wynalazł hydroponike. Jakich odżywek należy używać i dlaczego jeśli wybierzesz niewłaściwą to wypadnie ci wątroba...
@pwl86: jaka?