Wpis z mikrobloga

Sprawdziłem najnowszy materiał Obszaru, żeby się przekonać czy słusznie myślałem. Tak, jak przewidywałem.
Materiał poświęcony Wieprzowi, a 80 % to wstawki o Suchodolskim, wspominanie że on sobie świetnie poradził towarzysko, jest samodzielny a ten drugi to już przyszłe zesłanie do dpsu, choroszczy.
Romantyzowanie go w każdym aspekcie. Czy szczerbaty analfabeta potrafi wywołać afere? Nie. Nie liczę akcji jak '' końska afera'' bo to były wypadki przy pracy. Kononowicz potrafi wdać się w wojnę, jest nieobliczalny. Mimo swojej niebywałej głupoty, ma bogate słownictwo, potrafi zaczarować swymi kłamstwami, potrafi oddawać skrajne emocje.
To bez Konona nie ma uniwersum.
Suchodolski pojedynczo jest nużący, przewidywalny i apatyczny.
Czy oglądanie Strusia żrącego śmieciowe żarcie, prowadzącego monologi na levelu średnio rozwiniętego dziecka mogą powodować entuzjazm? Nie. On jest oglądany, ale i tak największe wzięcie ma jak się odnosi do Szkolnej.
Obszar Badawczy wycwanił się i wie że dzieciarni podchodzi prosty upośledzony content od Majorka. Głupi śmiech, kilka prostych zdań z tej szczerbatej paszczy, wymachiwanie rękami - to wszystko zapewnia.
Jakie on ma plusy? Że jest przyjazny do widzów?
Knur to największy agresor, antybohater ale jest ciekawy. Istniał bez tej kukły, i będzie trwał. Chwilowo nudny, ale właśnie nie znasz dnia ani godziny aż Wieprz mazurski coś #!$%@?
#kononowicz #patostreamy
Pobierz Mescuda - Sprawdziłem najnowszy materiał Obszaru, żeby się przekonać czy słusznie myś...
źródło: comment_1647708644W6HM4VE5CSw0g40x7u2rp9.jpg
  • 12