Aktywne Wpisy

Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym

tomaszek86 +19
Ktoś wie o co chodzi takim ludziom? XD
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi

"
It is necessary for us to inform you that due to the recent regulations on electronic cigarettes issued by the Chinese government, we strongly recommend that you plan your own order inventory so as not to affect your future business development and your personal needs. Because we are still uncertain about the development of the entire market, our product prices and shipping are currently in a normal state, but we do not guarantee that some changes will occur with the implementation of new regulations."
Wiecie coś o tych nowych regulacjach w Chinach? Mam jeszcze zapas ale zastanawiam się czy nie zamówić więcej.
#epapierosy #hiliq #epapieros
Elo, nara.