Wpis z mikrobloga

Uniwersum Szkolnej 17 się kończy bo się narkoman wyprowadził z belwederu xD Czy on wstydu nie ma? Gwiazdorem największym jupiterem zawsze Kononowicz, to on jest sensem tej opowieści. Największy antybohater,fałszywiec, donosiciel,kłamczuch, brudas - ale to bez niego uniwersum jest skończone. Dla Obszaru Badawczego Konon służy uniwersum jako tło dla Suchodolskiego, statyw. Dołożył cegiełki Obszar do sprowadzania coraz większej fali gimbusiarni tiktokowej do społeczności. Romantyzowanie narkomana, byłego przestępcy, fascynacja - wprawdzie to on sam jest nużący. Jakie może nieść zainteresowanie człowiek który wypluwa losowe słowa gdzieś zasłyszane, wyprany przez rozpuszczalnik anser, zawieszający się w połowie zdania ?
Każdy film 80 % wyrywki wypowiedzi Suchodolskiego, 20 % to Konon. Chęć do krytycyzmu wobec Wieprza, ale jak chodzi o Majora to adwokat diabła. Majorek żle robi ale śmieszny jest, i nikomu krzywdy nie chce zrobić nigdy he he
Wizerunkowo przedstawia go jako śmiesznego wujasa, przyjaznego - to dzieciarnia najbardziej kocha
Przerzuci się na teoretyzowanie tej ekipy ze Speluna TV gdzie jest Wojtek, a Konon będzie wspominany jako easter egg w całym uniwersum. Trzy, cztery z pierwszych filmów całkiem ciekawy format. Pozostałe mnie nie pociągają w żaden sposób, wręcz zaczęły mnie obrzydzać tymi ciągłymi wstawkami Suchego, i lizaniu mu pośladków - jaki on wspaniały
'' o dzień dobry '' '' do widzenia'' i ten spamowany żart o lekarzu z ust Strusia, masakra
#kononowicz #patostreamy
Mescuda - Uniwersum Szkolnej 17 się kończy bo się narkoman wyprowadził z belwederu xD...

źródło: comment_1647531146X334heJy5YSEWPVJAY34Wm.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@Mescuda: Czego ty wymagasz od przygłupa silącego się na inteligenta. Bezbek jakich mało.
Zatrważające jest to ile sypukcji ma na dzień dzisiejszy. Nie mam pojęcia, co ludzi przyciąga do jego wysrywów. Z drugiej strony, skoro są idioci, którzy donejtują szczura siedzącego i nic nie mówiącego, to nawet się nie dziwię, że są tacy, którzy oglądają OBS.
  • Odpowiedz
@Mescuda: jak się skończy oglądanie strusia to i skończą się donejty, a wtedy struś zostanie wywalony z Niemiec i wróci na knurskie łono ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mescuda: ja nie rozumiem procederu brania w obronętych pasożytów. Jeden i drugi siebie warci. Kłamcy, naciagacze, narcyzy żyjące w chlewie. To że szczudlak ma jakies przejawy człowieczenstwa nie zmienia faktu że im się nie należy nic poza pracami społecznymi na rzecz miasta czy mieszkanców.
  • Odpowiedz
Wizerunkowo przedstawia go jako śmiesznego wujasa, przyjaznego - to dzieciarnia najbardziej kocha

@Mescuda: Jeśli dojdzie do realnego rozłamu szkolnej, to jestem pewny że obszar zmieni nazwę na "obszar badawczy spelunaTV" XD Ale na pewno będzie usprawiedliwiał strusia i to co będzie się działo na melinie w Niemczech, a będzie demonizował knura i szkolną 17, nieważne co tam się będzie działo. Najgorsze jest to że obszar ma dużą możliwość opiniotwórczą i
  • Odpowiedz
no spoko, sluchanie kogokolwiek innego niz siebie

a potem sie dziwicie ze was nastepny jakis patol na chajs rucha

To że szczudlak ma jakies przejawy człowieczenstwa

wez ty sie zimnej wody napij
  • Odpowiedz
@Mescuda: Dobrze mówisz. Suchodolski to zwyrol, przestępca, narkoman, który nie bez powodu bujał się po pustostanach. Historia o wrzuceniu dziewczyny do śmietnika przez jego i koleżków. Albo to jak wracając ze szpitala czy odwyku mówił, że zostawił syf i będą po sprzątaczki sprzątać, bo to ich praca. Szczycił się, że on ma swoją pracę i niech one niech ten syf sprzątają, on jest kimś i soboł. Kawał gnidy i
  • Odpowiedz
@Mescuda: Widzę że kolega ma podobne zdanie co ja. Obszar to latex najgorszego sortu, przemyca w każdym filmiku uwielbienie dla szczudlaka i wącha jego obsrane nachy. Ale fakty są takie że bez duetu konanowicz major nie ma już szkolnej. To dwa pasożyty które żyją w symbiozie. Osobno są nudni i #!$%@?
  • Odpowiedz