Kuzwa dla mnie dalej to jest nie pojete, ze Czesiu sie tlumaczy ze swoich powolan mediom jakby na spowiedzi xD. Powazny selekcjoner (✌゚∀゚)☞
Przez te j----e kolesiostwo w polskiej pilce od prezesa, po selekcjonera wlacznie z dziennikarzami (glownie kanalu sportowego) odechciewa mi sie tej reprezentacyjnej pilki. Zycze im awansu ale jak przejebia to w sumie jakos mnie to nie zaboli, co raz bardziej ta kadra lata mi kolo ch** i to nie przez pilkarzy, a dzialaczy i dziennikarzy lizacych j---a. To co kadra wypracowala sobie przez kilka ostatnich lat, za posrednictwem mediow i jak byla odbierana pozytywnie zostanie zniszczone bardzo szybko, a przyspiewka "j---c, j---c PZPN" znow zostanie norma... #reprezentacja #mecz #kanalsportowy #pilkanozna
@Braand: Za Wuja też nie była odbierana pozytywnie - po prostu w---------e jest to towarzystwo wzajemnej adoracji dziennikarzy, trenerów i działaczy, tam jeszcze dochodził nudny styl (zobaczymy jak będzie za 711).
Nie mówię, że nie będę kibicował kadrze, ale osoba Michniewicza i cała otoczka trochę mi to obrzydza.
Przez te j----e kolesiostwo w polskiej pilce od prezesa, po selekcjonera wlacznie z dziennikarzami (glownie kanalu sportowego) odechciewa mi sie tej reprezentacyjnej pilki. Zycze im awansu ale jak przejebia to w sumie jakos mnie to nie zaboli, co raz bardziej ta kadra lata mi kolo ch** i to nie przez pilkarzy, a dzialaczy i dziennikarzy lizacych j---a. To co kadra wypracowala sobie przez kilka ostatnich lat, za posrednictwem mediow i jak byla odbierana pozytywnie zostanie zniszczone bardzo szybko, a przyspiewka "j---c, j---c PZPN" znow zostanie norma...
#reprezentacja #mecz #kanalsportowy #pilkanozna
Nie mówię, że nie będę kibicował kadrze, ale osoba Michniewicza i cała otoczka trochę mi to obrzydza.