Aktywne Wpisy
tobaccotobacco +1138
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
bo-banley +837
#konfederacja #wybory
Jestem skłonny uwierzyć w to, że Karina Bosak wygrała z Korwinem, bo ludzie przeczytali tylko nazwisko, myśląc, że głosują na Krzysia xd
Jestem skłonny uwierzyć w to, że Karina Bosak wygrała z Korwinem, bo ludzie przeczytali tylko nazwisko, myśląc, że głosują na Krzysia xd
#ukraina #polska
Komentarz usunięty przez autora
@jaworr: To trzeba było myśleć przed rozmnożeniem się. Skoro z pełną świadomością sprowadziłeś dzieci na świat gdzie są wojny to co cię tutaj chwyta za serce?
Tutaj obrazek 752 plusujacych
Chwyta mnie za serce Twoja głupota xD
Skoro z pełną świadomością sprowadziłeś dzieci na świat gdzie są wojny to co cię tutaj chwyta za serce?
Chwyta mnie za serce Twoja głupota xD
@jaworr: Najpierw zrobiłeś dzieci na świecie gdzie są wojny, teraz jeszcze robisz z siebie debila, winszuję