Aktywne Wpisy

kamil-tika +6
Czy tylko ja zauwazylem, ze w tym roku jest jakas plaga u loszek z nie noszeniem ochraniaczy na cyce? Idziesz ulica i praktycznie kazdej bezwstydnej p0lce widac, ze wszystko sie tam bimba pod koszulka xDDD

Banita2025 +77
Konfederacja jako jedyna partia w sejmie głosowała przeciwko uchwale upamiętniającej ludobójstwo dokonane na Tatarach krymskich przez ZSRR w 1944 roku.
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
źródło: konfaruSSka
Pobierz

https://www.facebook.com/groups/praca.warszawa/posts/2562089183927058/
#praca #warszawa #bekazpodludzi
źródło: comment_16472413236jgqp4c1ztxs5pIsMAwd6N.jpg
Pobierz@yupitr: Po co uczyć się, podnosić kwalifikację i zdobywać umiejętności, kiedy można sobie #!$%@?ć na Fejsie. :)
Dla mnie to są tak abstrakcyjnie niskie stawki że nawet sobie nie wyobrażam tak pracować.
źródło: comment_1647242152uAHThG9O7S5aXR8i3TV4bp.jpg
PobierzPrzecież to musi być troll
przyjmujesz towar wykladasz zmieniasz ceny sprzedajesz robisz raporty
@yupitr: źle do tego podchodzisz. Praca w sklepie, to praca jak każda inna. Ktoś to musi robić. I co, ma nie mieć z czego żyć bo według Ciebie jest leniwym nieukiem, mimo że pracuje ale za
Nie, absolutnie niczego takiego nie miałem na myśli. W sklepach spożywczych wszędzie płacą podobnie i jak komuś pasuje takie wynagrodzenie to super ale jak ktoś narzeka, to może zrobić cokolwiek żeby zmienić pracę na jakąkolwiek inną, która byłaby lepiej płatna