Wpis z mikrobloga

Miraski, ma ktoś namiar na osoby, które załatwiają prawo jazdy w Czechach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kurs skończyłem, jeździć się nauczyłem, ale tym złodziejom z WORD nie dam już ani grosza. Powód w spojlerze jeśli kogoś interesuje.

Chodzi mi przede wszystkim o pomoc z meldunkiem na 185 dni, nie spieszy mi się, mogę bulić jakiś czynsz u kogoś 6 m-cy jeśli jest taka potrzeba. Chcę normalnie podejść do egzaminu bez żadnych przewałów, byle nie w Polsce.

#prawojazdy #czechy
  • 27
  • Odpowiedz
Nie żeby co, ale jeżeli po jednej nieudanej próbie czegokolwiek, już chcesz kantować z czeskim prawem-jazdy to nie wiem czy nadajesz się na drogę, albo do życia w społeczeństwie xD

@niochland: Nie widzę tu oszustwa. Chcę zdać legalnie, tylko w innym kraju, a nie kupić dokument.

czemu się nie odwołałeś, są zapisy z kamer

A składałeś zażalenie na decyzję?

@robertx: @darek-jg:

Nie chciało mi się kopać z koniem. Oddaliby
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: zachowujesz się jak baba xD skoro taki pewny swoich umiejętności jesteś, to podejdź jeszcze raz do egzaminu i go zdaj. Jeśli znów ktoś cię "oszuka" to się odwołaj i tyle. Zawsze możesz też zdawać w innym mieście, gdzie nie będzie tego samego egzaminatora.
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: już ci ktoś wyżej napisał, że mogłeś się odwołać. nie zrobiłeś tego, to miej pretensje do siebie i nie wyszukuj z dupy wyciągniętych powodów do uważania, że takie miejsce służy do zarabiania kasy xD
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: no tak, nikt nie mówił że z automatu zdasz po odwołaniu. dostajesz kasę i możesz podejść kolejny raz. skoro wiesz, że potrafisz jeździć, to nie powinno to być problemem.

O ile zostanie przyznana ci racja, co wcale nie jest takie proste.

jeśli faktycznie egzamin był przeprowadzony nie fair, a egzaminator przywalił się niezasadnie, to nie widzę powodów do tego, by racja nie została przyznana zdającemu egzamin. tym bardziej, że sprawa
  • Odpowiedz