Popełniasz trochę błąd logiczny, bo każdy ma swoje najlepsze momenty w życiu, więc niejako każdy ma swoje niebo, tylko wtedy by to oznaczało, że niebo jest od człowieka dla człowieka, a jest od Boga dla człowieka.
@ayyy_lmao: czyli miłując Boga i sławiąc Jego Imię, po śmierci będę najlepiej wyobrażoną wersją siebie - w myśl zasady, że nikt nie zdaje sobie sprawy jak wielkie rzeczy na nas czekają... Tak, tak właśnie myślałam.
@raz-dwa-trzyy: tak, jak najbardziej. Czy to dziwne?
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: na pewno musisz odrzucić ziemskie myślenie, typu jak oni wszyscy się pomieszczą, co z kochanymi zwierzakami, jak będziesz wyglądać albo „w jakim wieku” będziesz tak przebywać. To jest spoza naszej ludzkiej egzystencji.
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty Jezus po zmartwychwstaniu miał ciało uwielbione, niewiasty nie poznały go od razu, więc po tym wnosimy że ciało w niebie będzie wyglądało jak to w najlepszym momencie życia, czyli około 25 rok życia.
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: najpierw musisz uwierzyć w Ewangelię, upamietac się, narodzić na nowo w Chrystusie...a potem, dalej, w przyszłości będzie zmartwychwstanie Kościoła w nowe ciała, tych którzy narodzili się na nowo, potem 1000 lat królowanie Jezusa potem nowa ziemia, nowe niebo
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
#katolicyzm #chrzescijanstwo #religia #wierzenia #smierc #kiciochpyta
Popełniasz trochę błąd logiczny, bo każdy ma swoje najlepsze momenty w życiu, więc niejako każdy ma swoje niebo, tylko wtedy by to oznaczało, że niebo jest od człowieka dla człowieka, a jest od Boga dla człowieka.
@raz-dwa-trzyy: tak, jak najbardziej. Czy to dziwne?
@caalkiem_nowe03: niżej wspomniany cytat zaspokaja moją ciekawość.
Ewangelia Jana 5: 28,29.