Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #dobranoc

Po całym dniu i połowie nocy spędzonych na dyskutowaniu o wszelkich aspektach wiary, moralności, boga, ateizmu itd., ponad setce napisanych komentarzy (każdy z dowodzeniem, bronieniem swoich racji, zbieraniem batów za błędy lub zwyczajnym śmieszkowaniem), paru stronach dowodzeń, kilkudziesięciu obelgach, tyluż samo miłych słowach, analizach, rozprawach, wyjaśnieniach językowych itp. radościami wykopka, mój mózg ma dość. Więc #dobranocmikroby #dobranocwypok, muszę sobie zrobić ze dwa dni przerwy :)
  • 7
@rineo:

każdy z dowodzeniem, bronieniem swoich racji

Tylko zapomniałeś napisać, że niektóre wątki jakoś tak bez słowa porzuciłeś, bez dowodzenia - czyli na chwilę obecną w stanie "uznane za fałszywe" (jeszcze by sobie ktoś mylnie pomyślał po tym co napisałeś, że miałeś rację) :P. W każdym razie mimo nieprzemyślenia przez Ciebie wielu aspektów gratuluję Ci... wielu fanów ;).
zapomniałeś napisać, że niektóre wątki jakoś tak bez słowa porzuciłeś, bez dowodzenia

@HORrorNY: pewnie tak, przy takiej ilości komentarzy nie dałem rady odpisać na wszystko. Naraz wyskakiwały mi po 2-3 powiadomienia, a każde odejście od kompa (jeść trzeba) równało się 5-8. Wszystkich w tym samym wątku, otwierałem je w nowej karcie, zanim zdążyłem odpisać pojawiały się kolejne itd., do tego jeszcze co jakiś czas odświeżałem komentarze ustawione wg. najnowszych czy ktoś
@rineo: Dostałeś 500 wykopów, ja swoją tezę udowodniłem (przez przykłady, których Ty nie byłeś w stanie podać) już z pierwszym komentarzem, nikt oprócz Ciebie nie dyskutować z moimi tezami (co nie przeszkadzało ludziom dawać mi minusy) po czym Ty odpisałeś... nie na temat - pisząc, że populacja ateistów rośnie zupełnie ignorując to o czym pisałem od początku, czyli to, że ateiści mają mniej dzieci i populacja SPOŁECZEŃSTWA które będzie kierowało się
@HORrorNY: odpisałem Ci na niemal identyczny tekst w tym drugim wątku, nie mnóżmy bytów ponad potrzebę. To jest wpis z życzeniami dobrej nocy, a nie z dyskusją ideową, więc proponuję pisać jednak tam :)
To było życzyć dobrej nocy, a nie chwalić ile to "naudowadniałeś" :P - musiałem sprostować, bo jeszcze by ludzie faktycznie pomyśleli, że miałeś rację, potem też było mi nie odpisywać tutaj :P.