Aktywne Wpisy
Hogataa26 +13
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Można wiele złego powiedzieć o tej ceremonii otwarcia, ale za sam pomysł zorganizowania tego wszystkiego nad rzeką zasługuje na uznanie.
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
Na zdjęciu było zawinięte w koce ciało dziewczynki w wieku 7-9 lat i obok ciało chłopca do 5 lat, jej brata, w już zaczynającym się stanie rozkładu. Nie były one porozrywane, czy nawet jakoś widocznie uszkodzone, po prostu leżały zawinięte w domowe koce i opis mówił, że to z ostrzału jakiejś wioski bez znaczenia strategicznego.
To już było dla mnie za mocne i od tego momentu przestałem oglądać relacje z wojny w wersji wizualnej.
#wojna #wojsko #rosja #ukraina #przemyslenia #feels
nie wiem niby w czym normalnemu człowiekowi ma pomóc oglądanie trupiszczów ? jakaś satysfakcja że "wróg" zginął? te chłopaki mieli tak samo sprane mózgi jak większość polaków przez pis lub druga polowa przez tefałen ¯\_(ツ)_/¯
@Th3gBoy: a co mnie zdechnięte kacapy obchodzą w miejscu gdzie nikt ich nie chciał i których działania zabiły między innymi tamte dzieci? Dla mnie każdy ruski żołnierz będący teraz na terenie, mógłby zginąć w jednej sekundzie spalony żywcem.
@PrzegranySlazak26: widzę, że zgłosił się tu kolejny dzban musiał swoje debilizmy napisać. Ktoś tu pisał, że innych ludzi nie szkoda? Czy chciałeś wyjść na wielce oświeconego, tym robieniem z siebie dzbana?
@dmde: daj spokój, to są wielcy "freethinkerzy" którzy patrzą "z lotu ptaka" i tak samo będą oceniać trupy kacapów atakujących Ukrainę i trupy bezbronnych dzieci, z których jedno musiało spędzić kilka dni przy zwłokach drugiego, będącego jej młodszym bratem.
Mało rzeczy taką pogardę we mnie budzi jak tego typu "oświeceni" którzy płakaliby jak małe dziewczynki, gdyby nie siedzieli teraz przed monitorami, robiąc sobie przerwę od grania w
Komentarz usunięty przez autora
@kolotego: najmniej szkoda mi by było ciebie. Nawet mniej niż tych kacapskich poborowych.