Mirki pijcie ze mną kompot! Kiedy szedłem 4 lata temu do pierwszej poważnej pracy nie sądziłem, że tak potoczy się moje życie. Trafiłem na dobrych ludzi i świetną firmę, która doceniła moj zapał, starania, ambicje, wykorzystała moje talenty i doceniła pracę. Poznałem tam wiele fajnych osób i jednego przyjaciela, z którym mam bardzo niezwykłą relacje. W listopadzie dołączam do #wykop30club ( ͡°͜ʖ͡°) z tej okazji zamówiłem nowe Volvo XC60, termin odbioru to lipiec (ʘ‿ʘ) Przesiądę się do niego prosto z mojego 18 letniego Volvo V50 ( ͡°͜ʖ͡°)
Bardzo podobna konfiguracja do tej (zdjecie z neta bo nie moge sie doczekać swojego )
@Insane_Mike: Nikt się o nowe auta nie zabija. Co najwyżej może być większe zainteresowanie już wyprodukowanymi egzemplarzami, bo nie każdy chce czekać 2-3 kwartały na auto. Przy zakupie auta do produkcji spokojnie da się wyrwać 10-15 zniżkę.
@interpenetrate: grupa zawodowa prawnicy plus troche negocjacji. Dal tez znizke bo wszystko na szybko musielismy zalatwiac zeby byl w tej cenie. Celowalem w koncowke roku na urodziny.
@murdoc: harman kardon, okno dachowe, r design, sportowe fotele w pelni elektryczne, podgrzewana szyba, kierownica, przyciemniane szyby, autopilot, kamera 360, to tak na szybko pisze.
@murdoc: w Szczecinie. Mieli sztuke zamowiona, czekali na konfiguracje tylko. Inaczej wzieliby go na demówke. Generalnie od jazdy probnej do podpisania umowy zeszlo jakies 2 dni.
Przesiądę się do niego prosto z mojego 18 letniego Volvo V50 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo podobna konfiguracja do tej (zdjecie z neta bo nie moge sie doczekać swojego )
#chwalesie #oswiadczenie #prezent #carboners
@Raz_na_ruski_rok
Duża zniżkę w czasach gdzie ludzie zabijają się o terminy i auta. Słaby ten bait xD
Przesiądę się do niego prosto z mojego 18 letniego Volvo V50 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurde graty, a masz go może w kolorze 459-46? Bo mi przedni prawy błotnik gnije XDDDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podsufitka też mi odpada XD
Gratulacje