Aktywne Wpisy
mango +344
Kiedyś to były czasy…
#gimbynieznajo #kiedystobylo #nostalgia #ikarus #motoryzacja #komunikacjamiejska
#gimbynieznajo #kiedystobylo #nostalgia #ikarus #motoryzacja #komunikacjamiejska
WillyJamess +268
Jeśli myśleliście, że żebractwo na ekranach terminali płatniczych to szczyt bezczelności, to odpowiadam: nie, można posunąć się dalej. Naciągacze nie ograniczają się już do samego żebractwa, bo teraz jeszcze pozwalają sobie na podstęp.
Gdy wybrałem opcję płatności kartą w #auchan, przed ekranem z żebractwem wyświetliło mi się na dobre dwie sekundy to, co widać na zdjęciu. Zanim człowiek ogarnie o co chodzi odruchowo wciskając "tak", ekran na chwilę przed wciśnięciem zdąży
Gdy wybrałem opcję płatności kartą w #auchan, przed ekranem z żebractwem wyświetliło mi się na dobre dwie sekundy to, co widać na zdjęciu. Zanim człowiek ogarnie o co chodzi odruchowo wciskając "tak", ekran na chwilę przed wciśnięciem zdąży
Jakieś merytoryczne pomysły co odpisać osobie,która napisała powyższe słowa? Bo mi przychodzą do głowy same niemerytoryczne bluzgi.
#ukraina #gownowpis #pytanie
@Rafixo: oczywiście, że jest sens. Praca u podstaw - cos ci to mówi?
@ef4L: poproś grzecznie o linki do tych kamerek, sprawdź je, i podaj tutaj. Coś się znajdzie.
Komentarz usunięty przez autora
Ręce opadają.
I czemu skoro sami współpracowali z nazistami ręka w rękę to teraz chcą z nimi walczyć XD
A i czy Usyk i bracia Kliczko to tez nazisci?
@ef4L: to ponów prośbę o linki, bo przecie ta osoba nie kłamała, pisząc ci wcześniej o tych kamerkach? I tego się na razie trzymaj, aż dostaniesz te linki. A jak ci nie przyśle, to jedź po niej, że w Dziadka Mroza pewnie też wierzy, a milion uchodźców w Polsce, kobiety z dziećmi, to pewnie sami naziści...
@ef4L: i jak dalsza korespondencja?