@pracownik_magistratu: Jego ostatni gniot na yt to było kreml de la kreml s----------a. Ciekawi mnie tylko czy typ ma takie konkretne odklejenie czy tylko udaje.
@PeterPolska: Myślę, że mózg ma przeżarty amerykańskością, ale w większości udaje bo ma z tego kasę, a jego fani potrzebują prawdziwego prezydenta na uchodźstwie xD
Wyobraźcie sobie, że teraz wybudza się ktoś z wieloletniej śpiączki i zastanawia się: co tam u tego fajnego korespondenta nadającego z schowka na miotły. O boże, o k...a xD
Widać długotrwałe niedobory tlenu w schowku na miotły trwale uszkodziły mózg ( ͡°ʖ̯͡°)
ten jego wariant podzielenia ukrainy jest teoretycznie możliwy i w sumie w razie przegranej ukrainy warto by było zrobić strefę buforową, a może nato ma smaka na część terenów albo nasi wojskowi uj wie
Jego ostatni gniot na yt to było kreml de la kreml s----------a. Ciekawi mnie tylko czy typ ma takie konkretne odklejenie czy tylko udaje.
@PeterPolska: z jego doświadczeniem dziennikarskim i marką którą posiadał, zdecydowanie świadczy to o pewnego rodzaju odklejeniu. Jeżeli trolluje, to pomarańczowy król był amatorem.
@PeterPolska: Na bank odklejka, nie ma plusów na takim udawaniu. Więcej zyskiwał gdy był głosem prawicy w pierwszych latach na swoim kanale YT prowadząc publicystke, teraz dla każdego jest klaunem.
#maxkolonko #wojna #ukraina #polska
O boże, o k...a xD
Widać długotrwałe niedobory tlenu w schowku na miotły trwale uszkodziły mózg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@PeterPolska: to normalne, że ludzie bez dostępu do światła dziwnego chorują, a ten siedzi tylko non stop w tym schowku
@PeterPolska: z jego doświadczeniem dziennikarskim i marką którą posiadał, zdecydowanie świadczy to o pewnego rodzaju odklejeniu. Jeżeli trolluje, to pomarańczowy król był amatorem.