Wpis z mikrobloga

Mirkoreklama zanim pójdę spać dla tych, którzy lubią promocje a nie lubią szukać. Pod tagiem #sutektanisteam będę publikował przeceny gier na steam (oraz inne platformy) wybrane przeze mnie - czyli tytuły mnie interesujące, takie, które polecam, sam kupuje, etc. Jeśli lubisz grać a nie lubisz przepłacać ani marnować czasu (mirkuj - nie lub marnować czasu xd) to koniecznie go zaobserwuj. A jeśli nie chcesz go widzieć - #czarnolisto.

Od siebie powiem tylko, że na steam mam ponad 220 tytułów na które wydałem w sumie kilkaset złotych.

A tutaj, żeby nie być gołosłownym - promocje z wczoraj, wciąż aktualne. Następna porcja promocji dziś między 12 a 14. http://www.wykop.pl/wpis/6418942/uwaga-mirki-poniewaz-jak-sie-okazuje-nie-wszyscy-u/
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@McQueen: Pisałem pod poprzednim wpisem - sam korzystałem z łowców do czasu aż zamiast w jakość poszli w ilość i teraz wolę sam szukać, tak jak robiłem to zanim się o nich dowiedziałem. Dla tych, którzy lubią dużo małych, niszowych gierek z różnych serwisów - również polecam łowców. :)
  • Odpowiedz