Aktywne Wpisy
Borealny +27
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
MurLand +36
Dobra teraz coś #!$%@?.
Była u nas wczoraj koleżanka różowej na piwo, taka typowa tinderowka. Spotyka się tylko z bogatymi facetami, żeby zabierali ja do drogich restauracji i kupowali jej jakieś drobne prezenty, kiedyś chciała robić karierę na OF ale chyba nie wyszło.
Znalazła nowego faceta w który jest dla niej "idealny" czyli ma kasę i żeby go zatrzymać postanowiła uwaga dodać krwi z miesiączki do jego jedzenia. Trochę zacząłem żartować (bo
Była u nas wczoraj koleżanka różowej na piwo, taka typowa tinderowka. Spotyka się tylko z bogatymi facetami, żeby zabierali ja do drogich restauracji i kupowali jej jakieś drobne prezenty, kiedyś chciała robić karierę na OF ale chyba nie wyszło.
Znalazła nowego faceta w który jest dla niej "idealny" czyli ma kasę i żeby go zatrzymać postanowiła uwaga dodać krwi z miesiączki do jego jedzenia. Trochę zacząłem żartować (bo
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link