Czy ktoś mi może powiedzieć co dotychczas ANONYMOUS zdziałało w sprawie rosji, tylko nie mówcie że "coś tam napisali na twiterze bla bla bla", bo bzdury na twiterze to se każdy może pisać! Pytam o konkretne, potwierdzone i popartete twardymi dowodami działania!?
@Dzieci_z_Choroszczy: Przecież to przeciętny haker który ddosy puszcza jak IP dostanie pod pysk Xd Ludzie się nimi zachwycają zwłaszcza tutaj na wykopie xd
@Walenciakowa Nooo rzeczywiście imponujące, no to co, wojna skończona!? ( ͡º͜ʖ͡º) takie rzeczy to potrafi zrobić 13latek ze smartfonen na długiej przerwie w szkole, ale to nie ma żadnego większego wpływu na nic!
@Dzieci_z_Choroszczy: to zrób taki atak by na tvp nie leciała propaganda 13 latek by to zrobił :) niestety wiele rzeczy co mili zrobić to był fake. Wszystko przez to że nie mają oficjalnego konta i wiele osób się podszywa i obiecuje gruszki na wierzbie dla atencji.
Robią co mogą, wyciekła jakaś lista Rusków, hakuja mniejsze i większe systemy i tyle
@Dzieci_z_Choroszczy: Wykradli dane z rosyjskiej uczelni militarnej i opublikowali, podobnie z rosyjskim instytutem badań jądrowych. Na twitterze dawali linka gdzie mozna było pobrać. Oprócz tego publikacja listy rosyjskich agentów, danych bankowych i kart kredytowych.
@Vetinari No #!$%@? właśnie o tym mówię! Gazeta napisała to powołując sie tylko na to co napisali sami "hakerzy" nie ma wiarygodnych źródeł, a gazeta ani żaden portal nie ma narzędzi żeby sprawdzić czy to prawda! Ja też mogę powiedzieć że zhakowałem sondę Voyager i jak to sprawdzisz!? To takie właśnie głupie #!$%@? i powtarzanie w kółko tych samych głupot! (╯°□°)╯︵┻━┻
@Dzieci_z_Choroszczy: nic nie zrobili bo nic nie mogą, są zabezpieczenia których nie da się za żadne skarby złamać, a tym bardziej nie złamią tego otyłe Jerzy w tłustych włosach z nadwaga
Wykonali jakiś konkretny bolesny ruch w kierunku rosji? Czy dalej bawią się w debilne DDoS'y albo wrzucanie gównianych filmików i fejkowych nagrań radiowych?
Po mojemu to zwykłe patałachy które płyną na fali popularności i tajemnicy!
#pytanie #pytaniedoeksperta #anonymous #hakerzy #rosja #ukraina #wojna #programowanie #programowanie #pcmasterrace #dezinformacja #debile
No właśnie, już dawno mieli opublikować całą masę dokumentów a cały czas pieprzą te same farmazony!
takie rzeczy to potrafi zrobić 13latek ze smartfonen na długiej przerwie w szkole, ale to nie ma żadnego większego wpływu na nic!
Robią co mogą, wyciekła jakaś lista Rusków, hakuja mniejsze i większe systemy i tyle
(╯°□°)╯︵ ┻━┻