Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
A ja mogę tylko siedzieć i patrzeć. Przykre, że nikt im nie pomoże zbrojnie.
Baćka wleci jutro. Jak adolf. Będziemy wiedzieli kim się wzoruje ten ludzki śmieć putin.
#ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
Glupoty? Na tą chwilę tylko ty pokazujesz swoje możliwości.
Jeśli nie jesteś trolle to wiedz że jest mnóstwo obiektywnych info np. codzienny raport @pokutnika ...
Zbyt wiele jest fejkow. Nie wolno nawet spytać o źródło bo z miejsca zostanie się ruską onucą.
A
I dalej twierdze ze zadne Indie rosji nie uratuja tylko wrecz wykorzystaja. Ot tyle.