@ismenka: zgłosiłem. Jeszcze dodam, że jego wpisy pojawiają się tylko gdy coś się dzieje w związku z USA: wybór Bidena (przerwa we wpisach) wycofanie z Afganistanu (przerwa we wpisach) napaść na Ukrainę.
@Ranmaru: @Antooni: Zgłaszam i posty spadają z rowerka. Najważniejsze to wybrać dobry powód ¯_(ツ)_/¯
@klawiszs: Supcio. Nie #!$%@? się i zgłaszaj. Trzeba oczyścić tag i wykop z tego #!$%@?. Dziś fajnie widać jak takie wpisy szybko są usuwane. Modzi nie śpią (ʘ‿ʘ)
#!$%@? nawet policja mówi ze te sebixy #!$%@? wykrzykują jakieś gowno i pobili cudzoziemców. #!$%@? im czy co. Policja tez tu napisała ze nie ma wzmozonych przestępstw i to fake News.
@Kosopietek: #czarnolsio to nie rozwiązanie. Trzeba wielokrotnie prostować bzdury ruskich trolli albo zwyczajnie postować ich własne wypowiedzi. Dodasz na czarno, wróci za kilka miesięcy i będzie dalej bzdury postował.
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#wojna #ukraina #rosja #wykop
?
@klawiszs: Supcio. Nie #!$%@? się i zgłaszaj. Trzeba oczyścić tag i wykop z tego #!$%@?. Dziś fajnie widać jak takie wpisy szybko są usuwane. Modzi nie śpią (ʘ‿ʘ)
PS w apce nie widzę powodu bana - jaki jest?
za naruszenie regulaminu - nieodpowiednie treści, trollowanie
@asux97
#!$%@? nawet policja mówi ze te sebixy #!$%@? wykrzykują jakieś gowno i pobili cudzoziemców. #!$%@? im czy co.
Policja tez tu napisała ze nie ma wzmozonych przestępstw i to fake News.
@Kosopietek: #czarnolsio to nie rozwiązanie. Trzeba wielokrotnie prostować bzdury ruskich trolli albo zwyczajnie postować ich własne wypowiedzi. Dodasz na czarno, wróci za kilka miesięcy i będzie dalej bzdury postował.