Aktywne Wpisy

MePix +122
Normalnie horror ( ͡° ͜ʖ ͡°)

kxniec +21
25 lat temu. W 1998r pensja minimalna wynosiła 500pln,- tzn, że Polaka wtedy było stać na ok 310,5 litrów paliwa...
Dzisiejsza pensja minimalna to 2709pln,- tzn, że Polaka stać na około 361 litrów paliwa...
Czyli tak naprawdę przez 25 lat pensja minimalna wzrosła z 500,- do zawrotnych 589,35pln... Przeliczając siłę nabywczą na litr benzyny...
Każdemu, kto głosuje na tą bandę złodziei, PiS , PO , czy inne holownie, życzę aby wprowadzili wam
Dzisiejsza pensja minimalna to 2709pln,- tzn, że Polaka stać na około 361 litrów paliwa...
Czyli tak naprawdę przez 25 lat pensja minimalna wzrosła z 500,- do zawrotnych 589,35pln... Przeliczając siłę nabywczą na litr benzyny...
Każdemu, kto głosuje na tą bandę złodziei, PiS , PO , czy inne holownie, życzę aby wprowadzili wam

#silownia #mikrokoksy #dieta
@Sadzorify: Trenuje tajski boks, więc z wydolnością bardzo dobrze, do tego czasami bieganie, basen (teraz mam przerwę ze wszystkim, bo mam kontuzje barku) Ale ogólnie strasznie lubię wysiłek. Dlatego też chciałem spróbować interwały jak i sprawdzić dietę IF.
@Sadzorify: Czasu mam, wiec odpuszczę sobie interwały i zostawię samo bieganie z basenem. Ale to za 4 miesiące dopiero, trzeba dokończyć masówkę!
Dziękuje za pomoc :)
Aktualnie jestem na IF. Zjadam co mam zjeść w 6 godzin w ciągu dnia. Pracuję na zmiany więc jest to różne 6 godzin każdego