Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#polska #pis #wojna #inflacja #rosja #ukraina
@spere: To nieźle zasiana nienawiść
https://www.dw.com/pl/sonda%C5%BC-w-poparciu-dla-ue-prowadz%C4%85-polacy/a-60698686
@gzymspiwniczny: ale Kaczyński, ale ZIOBRO, ALE MORAWIECKI URZĄDZALI NAM TU DRUGI USTRÓJ RUSKI CZY BIAŁORUSKI,
NO I CZY TAK ŹLE BY NAM BYŁO?!! DOBRZE JAK W ROSJI CZY NA BIAŁORUSI, POLAKU
Wtedy będzie nas czekał gospodarczy dramat, 0 innowacji,
nie, piszę o panice PiSu od tygodnia, który niestety będzie musiał zmienić nastawienie do wyimaginowanej wspólnoty, z której niewiele dla Polski wynika
@typeson: Co mają opłaty za emisje co2 do wojny? Albo tym bardziej do NATO? XD
@MP0WER: @typeson: @N331: A wykopki się dziwią, że nikt nam w 39 nie pomagał XD Też tak kalkulowali jak wy teraz i mieli nas w dupie.
Jeszcze raz powtarzam, siejąca fake newsy onuco. To UE zmieniła optykę na naszą. Zarówno jeśli chodzi o węglowodory z Rosji jak i stosunek do samego Putina. I nawet nie tyle PiS bo zarówno PiS jak i Tusk tę optykę mają bardzo podobną. Oni naszą. Nie my ich. Berlin wycofuje się ze współpracy z ruskimi,
Twierdzą że przestaliśmy być praworządnym państwem, łamiemy standardy ustroju demokratycznego, i zmierzamy obok Węgier do standardów ustrojów Białorusi, Rosji, Turcji, itp
dla pisiora to są może mało istotne sprawy xd
no i setki mld € chcą nam wstrzymywać, bo to są mało istotne sumy xd
pomijając absurd tych oskarżeń: tak, siejąca fake newsami onuco. Najważniejsze jest bezpieczeństwo. Wszystko inne jest mniej istotne.
zapraszam.
@su1ik:
Oskarżanie kogokolwiek, że krytyka działań polityków w polsce to musi równać się obecnie z byciem onucą, jest kuriozalne.
Tak samo że wszyscy musimy teraz być razem i nie można nic powiedzieć złego na lata bierności władzy / lata niszczenia demokracji i oddalania się Polski
@kryptonim_putas: absurd? Czyli wg. ciebie nie było łamania praworządności w Polsce, i nie zmierzamy w kierunku ustroju Białorusi, Turcji, Rosji?
To mów od razu żeś pisowska onuca,
Proszę nie pisz mi teraz że PiS stał się partią proAmerykańską czy proUE (od kiedy? gdzie można o tym przeczytać?) wzorce którymi do tej pory się kierował są zza granicy wschodniej.
Jedyną onucą w dyskusji jesteś Ty i Twoja próba wybielenia rządu który od lat oddala nas od