Aktywne Wpisy
masonios72 +50
yourgrandma +54
#wykopoweprzeboje
Sorki, że dopiero teraz wstawiam wpis, ale wczoraj pochłonął mnie Puchar Polski (ʘ‿ʘ)
Tak czy siak, wygrała propozycja przebojów lat 80. ale "na bis", czyli obecnym systemem (bo ten 6 lat temu był inny xd). Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA
Sorki, że dopiero teraz wstawiam wpis, ale wczoraj pochłonął mnie Puchar Polski (ʘ‿ʘ)
Tak czy siak, wygrała propozycja przebojów lat 80. ale "na bis", czyli obecnym systemem (bo ten 6 lat temu był inny xd). Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA
A tu wszystkie Julki z Oskarkami "hihihi hahaha ale się wczoraj #!$%@?łem"
Odechciało mi się walki za ojczyznę.
Echhhhhhhhh
#przegryw #ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez autora
@Mezomorfix: no i? Oni są normalni.
Serio, większość mirków z własnej woli doprowadza się do psychozy jak na wiosnę 2020 (wiem co mówię, bo miałem podobnie). Nie mówię, że sprawa nie jest poważna, ale warto w tym wszystkim dbać o własne zdrowie psychiczne.