Czy Ukraińscy studenci powinni w tym semestrze zdawać egzaminy ? chyba wypadało by im zaliczyć z automatu i ewentualnie jakby ktoś chciał mieć wyższą ocenę to mógłby przystąpić #ukraina #polska #polityka #studbaza
@harold97: Ojej, kurcze, zupełnie mi to umknęło, przepraszam.
Ale hola, hola! Czemu jesteś taki bezduszny i chcesz się ograniczyć tylko do zaliczenia im egzaminów? Dajmy im od razu dyplomy, doktoraty i stanowisko na uczelni. A, i najważniejsze, do pracy nie muszą nawet przychodzić, ale wynagrodzenie i tak będą otrzymywać.
Osobiście dorzuciłbym jeszcze karnety do solarium, bo teraz jest zimno
@harold97: Nie bo do cholery i tak mają dobrze. Jako osoba, która ma kilkuletni związek z życiem studenckim wiem jak już przed inwazją mieli dobrą pozycje chociażby na karcie Polaka. Nie popadajmy w skrajność.
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
chyba wypadało by im zaliczyć z automatu i ewentualnie jakby ktoś chciał mieć wyższą ocenę to mógłby przystąpić
#ukraina #polska #polityka #studbaza
@harold97: #!$%@? bez przesady xd
Wydaje mi się, że to całkiem uczciwe ze względu na ich sytuację
@harold97: niech im dadzą dłuzsze terminy / urlop dziekański czy coś
tak jak @Walther00: napisał
@harold97: Coraz sprytniejsze te ruskie onuce. Teraz próbują ośmieszać pomoc Ukrainie sprowadzając ją do absurdu.
Idi na #!$%@?.
@harold97: Napisał cymbał proponujący zaliczanie ludziom egzaminów z automatu, bo tak. XD
@harold97: Ojej, kurcze, zupełnie mi to umknęło, przepraszam.
Ale hola, hola! Czemu jesteś taki bezduszny i chcesz się ograniczyć tylko do zaliczenia im egzaminów? Dajmy im od razu dyplomy, doktoraty i stanowisko na uczelni. A, i najważniejsze, do pracy nie muszą nawet przychodzić, ale wynagrodzenie i tak będą otrzymywać.
Osobiście dorzuciłbym jeszcze karnety do solarium, bo teraz jest zimno