Plusuja ci którzy przejrzeli na oczy jaki to pajac
Parę słów ode mnie. Słuchałem go w HP Stanowskiego i wierzylem mu co do wypowiedzi apropo napasci putina na Wielką Ukrainę, bo pewnie się bałem wojny i nie chciałem by do tego doszło.
Teraz wiem, że to odklejeniec a Mentzen u Bosak powinni go w-----ć z partii bo pewnie to przez jego głupoty wypowiadane w różnych tematach nie mają poparcia które mogliby zdobyć.
Mentzen w śniadaniu Rymanowskeigo powiedział jasno że spodziewa się wojny, dziadzia chyba stracił kontakt ze światem.
@xdrcftvgy: Cała ta Konfederacja to przypadek trochę jak Orban. Niby tacy super niezależni i dumni, ale dziwnym trafem bardzo taka postawa sprzyja Rosji. Każdy, kto w obecnej sytuacji nie potępia twardo Rosji jest jej sojusznikiem.
Każdy, kto w obecnej sytuacji nie potępia twardo Rosji jest jej sojusznikiem.
Niemiecki trolu, bo co? Bo kto nie z nami to przeciwko nam? Już pomijam fakt że konfederacja apelowała o ponad partyjne porozumienia w działaniu w tej kwestii. Ale niemiecki trolu wie lepiej.
@AshtarPL: Sam fakt nazywania mnie niemieckim trollem wskazuje na bycie ruskim trollem. Dlaczego? Bo jest j----a wojna u naszych bram idioto, i TAK, jak jest wojna to każdy w naszym kraju kto nie jest z nami jest przeciwko nam.
@xmain78: przewidział bardzo ważna rzecz, czyli Unię Łukaszenki z Rosją, do której doprowadził zachód. Teraz Ukraina by nie miała tak ciężko gdyby się tego uniknęło
@Farenhejt ale przecież tam nie ma żadnej Uni - tam jest zwykła podległość od samego poczatku. Ten kto myśli że Białoruś z Łukaszenką kiedykolwiek była samodzielnym krajem jest po prostu naiwny
@xmain78: dopiero 8 grudnia powstał zbir. Łukaszenka nie miał wyboru, został wypchnięty przez zachód w ręce Putina i se facto stracił władzę we własnym kraju
@noitakto: bla bla bla - przez 2 lata tacy jak Ty wycierali sobie gęby szurami i denialistami, gdy mówiono inaczej niż motłoch sądzi, a teraz znaleźliście sobie nowy argument - kto nie z nami, ten ruski agent.
@xdrcftvgy: Najbardziej r---------a mnie to, że Korwin p-------ł te swoje głupoty odkąd pamiętam na każdy możliwy temat, od globalnego ocieplenia po jego g---o teorie wolnorynkowe, a dopiero teraz ludzie to dostrzegają jak Rosja zaatakowała Ukrainę. Jak ktoś popierał Korwina mając więcej niż 20 lat kiedykolwiek w swoim życiu to powinien odpuścić sobie chodzenie na wybory i dożywotnio zamknąć mordę w tematach politycznych.
Parę słów ode mnie. Słuchałem go w HP Stanowskiego i wierzylem mu co do wypowiedzi apropo napasci putina na Wielką Ukrainę, bo pewnie się bałem wojny i nie chciałem by do tego doszło.
Teraz wiem, że to odklejeniec a Mentzen u Bosak powinni go w-----ć z partii bo pewnie to przez jego głupoty wypowiadane w różnych tematach nie mają poparcia które mogliby zdobyć.
Mentzen w śniadaniu Rymanowskeigo powiedział jasno że spodziewa się wojny, dziadzia chyba stracił kontakt ze światem.
Ha tfu.
#ukraina #wojna #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Niemiecki trolu, bo co? Bo kto nie z nami to przeciwko nam?
Już pomijam fakt że konfederacja apelowała o ponad partyjne porozumienia w działaniu w tej kwestii. Ale niemiecki trolu wie lepiej.