Aktywne Wpisy

erni13 +345
Abstrakcją jest dla mnie to, że polski youtuber pojechał do Berlina, wybrał się na kebaba który ma oceny 4.9 przy 29.000 opinii, stwierdził, że dobre a teraz uważa, że kolejki są dzięki niemu XD
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: 63155025-E7AD-415D-89AC-944F02EF84E5
Pobierz
PodniebnyMurzyn +139
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać

Ostatnio zdziwił mnie post, który zebrał 3k plusów, że sensem życia jest czekanie na śmierć Kaczyńskiego (wtf XD), top plusowane momentu w przypadku złapania ruskich żołnierzy, to że powinno się ich rozstrzelać (wtf).
W ogóle to wszystkich ruskich rozstrzelać i niech zdychają. Niemcy-hitlerowcy też (wg mnie ich rząd ewidentnie odpierdziela, fakt).
Od tygodnia jest tu tylko nienawisc i wyzwiska, co jest z wami? Ja wiem, że czasy są trudne i każdy chce jak najlepiej dla bezbronnych ludzi na Ukrainie, ale 80% z was to piwniczaki ktore wypisują w internecie takie herezję, że to wola o pomstę do nieba...
#ukraina #wojna #wykop #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@erni13: jak ja nienawidzę jak ktoś myli "od tygodnia" z "od zawsze"
@Devilos: no biedactwa, oni nie chcieli, ale właściciel im kazał. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mieli wybór, za odmowę służby wojskowej jest więzienie a nie sznur. Nawet w tak s--------m kraju jak rosja. Każdy kacap który zdecydował jednak iść