Aktywne Wpisy
perfidnyplan +59
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
MateMizu +99
O #!$%@? Mircy, co za #!$%@? akcja. Żaba mnie zaatakowała xDD. Wskoczyła mi przez okno z parapetu na mnie, ja #!$%@? xDDD. Jak ja #!$%@? zawału prawie dostałem xDDD
To my fans and followers - it's a difficult time and I am not in control over a lot of what is being said and done. I'm choosing to focus on what I CAN control by working hard and doing my best for my @HaasF1Team . My deepest thanks for your understanding and support. ?
Biedny on nie jest niczemu winny, Rosyjski banan udaje niewiniątko
#f1
Ponoć Giovinazzi jest potencjalnym kandydatem do fotela, fajnie byłoby gdyby wrócił do F1. Choć uważam, że najlepszym kandydatem byłby Kevin, który prezentował solidną formę i dobrze zna zespół.
@Snevkystorm: Jego stary sponsoruje putina, w takich ludzi trzeba uderzać z całą stanowczością i odciąć ich od zachodniego świata.
@okfmale: Jeszcze by rozbił czy coś. O ile broniłem chłopa w aferze cyckowej, tak teraz zero litości
@Snevkystorm: a co zrobił Saszka z Odessy żeby teraz dostać kulkę w łeb? Sankcje na rosje mają dotknąć każdego bo tylko w ten sposób ten naród cokolwiek odczuje.