Aktywne Wpisy
ish_waw +428
barber-barberski +50
Czy w dużych Polskich miastach to jest normalne, że w Ciepłe dni w częściach wspólnych są sami ukraińcy? W sensie Polacy zjeżdżają na wieś do siebie, a w jakichś parkach, na mieście nie słychać polskiego języka? Nie wiem ostatnio tak, źle było podczas pandemii ( ͡° ͜ʖ ͡°) kurna widzisz osobę w swoim wieku na mieście i na 90% w weekend to ukrainiec. Szczerze to pierdziele płacić gruby
A jak się nie uda to POMIMO MODLITW BÓG TAK CHCIAŁ.
Inżynier elektroniki i telekomunikacji tutaj, proszę mi uzasadnić co ma mechanizm modlitwy do komunikacji bezprzewodowej
wracaj do lekcji, zdalne się skończyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czopek_bezpieczenstwa: Splątanie kwantowe pan znasz? XD
Ja nie tyle nawet "wierzę" w moc modlitwy, co wręcz WIEM, że modlitwa do Jezusa może być skuteczna. Bog jest żywy. Sam tego doświadczyłem niejednokrotnie i tego doświadczenia mi nikt nie zabierze. Dzięki Jezusowi (i modlitwie) mogę wciąż rozmawiać z moim tatą, który został uzdrowiony z białaczki promielocytowej, czego lekarze nie potrafią wyjaśnić.
Wiadomo że to bóg ratuje z nieuleczalnej choroby,
przypomnij mi jeszcze tylko kto te chorobę wymyślił i dał ją człowiekowi? Nie pamiętam, taki wszechmogący co wie wszystko i może wszystko... jak on miał... hmmm...