Wpis z mikrobloga

@ciachostko: jakoś jej stanowisko na LI się nie zgadza z tym tutaj

Co więcej ta pani jest ewidentnym przypadkiem, ze kobiety się nie sprawdzają na stanowiskach technicznych, bo nie osiągnęła nic w tym obszarze poza łapaniem się na kolejne stanowiska managerskie.

A niektóre mają takie parcie na szkło że wychodzą sobie podobne stanowiska, mimo że nie prezentują odpowiedniego poziomu. Chociaż faceci też.
Co więcej ta pani jest ewidentnym przypadkiem, ze kobiety się nie sprawdzają na stanowiskach technicznych, bo nie osiągnęła nic w tym obszarze poza łapaniem się na kolejne stanowiska managerskie.

@Djelon: Pracowałeś z nią?
@yggdrasil: a widzisz w jej profilu jakiekolwiek stanowisko techniczne seniorskie?

Co więcej w mojej opinii jej etyka zawodowa jest też dyskusyjna bo pracowała dla firmy, która po dziś dzień jest umoczona w skandalach, a przez dziesiątki lat przyczyniła się do śmierci milionów osób - British American Tobacco.
Zarówno pierwszy jak i drugi powód skreśla dla mnie taką osobę jako jakikowiek autorytet.

Widzisz jak wiele o kimś można się dowiedzieć z tak
@yggdrasil: oczywiście, że nie.
Ale ona własną osobą udowadnia, że tzw. równouprawnienie to bzdura, bo mając wszelkie możliwości po stronie swojej organizacji, nie osiągnęła nic na stanowisku technicznym.
I wołanie o różnorodność to absurd, jedynie co może osiągnąć to chore parytety, dyskryminujące mężczyzn, bo tylko mężczyźni mają predyspozycje do pewnych zawodów.
Dlaczego kobiety mają być wpychane na siłę do pracy w IT skoro nie pchają się do pracy górnika, śmieciarza itp?
@Djelon: Skąd wiesz, ze ona nic nie osiągnęła? Chociazby ma wysokie stanowisko menadżerskie. Skąd wiesz, ze jest niekompetentna? Na podstawie profilu na linkedin? Ja na moim mam od 7 lat to samo stanowisko, tez na tej podstawie twierdzisz, ze jestem niekompetentny? Co Ty osiągnąłeś w życiu? Pokaz swój profil na linkedin, ocenimy. ;)