Siema Mirasy, zamówiłem ostatnio #ps5 z #neonet w formie zestawu konsola + jakieś gierki, których nie chcę. Dzisiaj przyszedł mi mail z fakturą i widzę, że konsola i gry nabite są tam osobno. Myślicie, że jak już konsola przyjdzie to mogę starać się o zwrot samych gier do sklepu skoro są osobnymi pozycjami na liście?
@sentry3108: z tego co kiedyś tu pisali to się nie da, w jakimś regulaminie jest punkt na ten temat, zabezpieczają się przed takimi numerami. Sam w zeszłym roku w Neonecie kupowałem ale z padem i subskrypcją na plusa. Więc nie byłem zainteresowany zwrotem.
@sentry3108: niestety sklepy specjalnie #!$%@?ą takie pakiety zeby zarobić więcej na ps5, których jest mało. Z tego co mirki pisali to jest problem ze zwrotem, nawet jak nabite osobno.
Możesz faktycznie próbować sprzedawać gdzies po olx itp. zawsze to jakiś zwrot %.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
DS Director's Cut 209.10
Możesz faktycznie próbować sprzedawać gdzies po olx itp. zawsze to jakiś zwrot %.