Aktywne Wpisy
m__b +48
Wykopowicze,
za nami dlugi dzien pracy, dlatego dzisiejsza aktualizacje #wykopchangelog publikuje o nieco pozniejszej porze, ale wierze, ze te usprawnienia (nie ostatnie!) Was uciesza.
Zmiany, ktore dzis wprowadzilismy, to:
1. Zglaszaliscie nam problem z prawidlowym linkowaniem na Mikroblogu - obecnie zostalo to naprawione. Teraz, jesli ktos w dyskusji uzyje Waszego loginu (@login_uzytkownika), powiadomienie przekieruje Was bezposrednio do miejsca, w ktorym zostaliscie zawolani. Wiemy, ze podobny problem dotyczy rowniez wolania w znaleziskach -
za nami dlugi dzien pracy, dlatego dzisiejsza aktualizacje #wykopchangelog publikuje o nieco pozniejszej porze, ale wierze, ze te usprawnienia (nie ostatnie!) Was uciesza.
Zmiany, ktore dzis wprowadzilismy, to:
1. Zglaszaliscie nam problem z prawidlowym linkowaniem na Mikroblogu - obecnie zostalo to naprawione. Teraz, jesli ktos w dyskusji uzyje Waszego loginu (@login_uzytkownika), powiadomienie przekieruje Was bezposrednio do miejsca, w ktorym zostaliscie zawolani. Wiemy, ze podobny problem dotyczy rowniez wolania w znaleziskach -

LetMeStay +5
Mam 27 lat i nigdy nie widziałem na żywo gołej cipki. I to mnie męczy. #przegryw #rozowepaski
1. Kurs międzynarodowego spawalnika IWE
2. Podyplomówka z inżynierii jakości/zarządzania + kursy na audytora wewnętrznego
3. Podyplomówka z automatyki/programowania sterowników PLC
Kurs spawalnika wydaje się być najtrudniejszy i najdroższy. Jednocześnie porównując zarobki spawalnika, inżyniera ds. jakości oraz automatyka to właśnie spawalnik wypada najgorzej (praca tylko na terenie Polski, informacji szukałem w internecie). Wiadomo że głównym motywatorem do nauki i pracy jest kasa więc na tym skupiam się najbardziej. Zastanawiam się czy w takim razie jest sens robić taki kurs skoro jako spawalnik zarobię niewiele więcej niż kontroler jakości. Co o tym myślicie?
#praca #studia #inzynieria #rozwojosobisty
1. Przypominam, że PL to ciągle montownia i spawalnia Europy, więc zarówno IWE jak i NDT to dobry kierunek. Dla ogarniętych jest dużo pracy - szczególnie Trójmiasto i Śląsk. Jak masz już całą powierzchniówkę i RT, to można też pomyśleć o IWI.
2. Inżynier jakości / audytor wewnętrzny to dobra opcja o ile ogarniasz język(i) i Excel oraz masz dobre umiejętności miękkie: komunikacje, zarządzanie zespołem, radzisz sobie ze stresem itp.