robiąc zakupy w kerfurze i przy okazji zapas pasty do zębów bo nie lubię jak rano okazuje się, że nie ma pani przy kasie ma obowiązek sprawdzić, czy w opakowaniu jest faktycznie ta pasta, z której jest pudełko. ja rozumiem, że gdyby to był jakiś smartfon, albo chociaż to pudełko nie byłoby zaklejone... ale nie, musi otworzyć.
@tomix: bo się chowa do takich pudełek różne gówna, batony itp, mi wczoraj do pudełka z Poniatowskim zajrzała a pudełko było... poprzecinane na takie wzorki, że było widać butelkę w środku. Ale ze złej strony jej to postawiłem i była mała #bk
@tomix: Sama byłam świadkiem jak gość w pudełko od kawy upchnął zestaw klocków Lego. Więc sprawdzają słusznie, bo w karton od wódki mógłbyś upchnąć np. mieloną wieprzowinę
robiąc zakupy w kerfurze i przy okazji zapas pasty do zębów bo nie lubię jak rano okazuje się, że nie ma pani przy kasie ma obowiązek sprawdzić, czy w opakowaniu jest faktycznie ta pasta, z której jest pudełko. ja rozumiem, że gdyby to był jakiś smartfon, albo chociaż to pudełko nie byłoby zaklejone... ale nie, musi otworzyć.
#oswiadczenie #polakicebulaki
@tomix: polski jezyk trudny jezyk
źródło: comment_XSWJ19XWbZqd5HdAeshFa81lS5T2n7Mz.jpg
Pobierz@AirCraft: toż to idealne miejsce po lewej na schowanie jakiegoś ogóra na przegrychę!