Aktywne Wpisy
Powiadacie moi kochani że są wam potrzebne dymy ??? no to już niedługo powrót własnie założyłem kanał więc subskrybujcie żeby nic was nie omineło a zresztą na dniach pierwszy STREAM !!!
MałyszOFFICIAL: https://www.youtube.com/channel/UC37ZVdXETrvv72c0blJPCJA
#malyszofficial #danielmagical #patostreamy #urzednicza #goha
MałyszOFFICIAL: https://www.youtube.com/channel/UC37ZVdXETrvv72c0blJPCJA
#malyszofficial #danielmagical #patostreamy #urzednicza #goha
wypalony +180
Większość biletów wyprzedana, a stadion praktycznie pusty? XD
#igrzyskaeuropejskie
#igrzyskaeuropejskie
Szukam dla siebie #rower, który ma mi służyć na wycieczki rzędu 40-100km na pojedyncze, jednodniowe wyjazdy i raz/dwa do roku na kilkudniowe tripy 300-600km. Trasy w mocnej większości po asfalcie/utwardzonej nawierzchni, ale czasami zdarza się konieczność zjechania na jakieś szutry / las/ piach na kilka km.
Rower musi mieć możliwość montowania bagażnika na sakwy, dużo przerzutek, prostą kierownice (baranek i jaskółka odpadają). Wolałabym ze sztywnym widelcem (ale w ostateczności amortyzator może być) i raczej z cieńszymi oponami, tak 32-40. Budżet tak do 3500 / max 4k (jeśli warto dopłacić) bez wyposażenia.
Byłam już przekonana do Treka dual sport 2 z 2021, ale gdy zagłębiłam się w fora eksperckie ( ͡º ͜ʖ͡º) to ludzie wylewają dużo jadu na treki. Ostatnio wypatrzyłam jeszcze Rometa Orkana 6M 2022, i Diamanta 018 (tylko ma strasznie grube opony, trzebaby wymieniać).
#rowery
@strudel: Tak z ciekawości, co tam takiego złego w tym rowerze?
Weź poprostu to co Ci sie podoba i jest dostępne. Na kazdym podany dystans zrobisz na luzie.
Aha i zasmuce Cie. Żaden nie bedzie miał dużo przerzutek. maksymalnie 2.
Za taki tekst bez podania przykładu powinno być więzienie XD
Ale trochę racji mają, obiektywnie rzecz biorąc kupując treka za 3,5k dostaniesz osprzęt z niższej półki niż producentów typu kross, kellys, unibike czy jakieś inne budżetowe marki. Stąd ten "hejt", ale w dalszym ciągu to dobre rowery.
Jak szukasz czegoś podobnego do tego treka to zobacz Unibike Crossfire 2021, tańszy, a tak jak