Wpis z mikrobloga

Widziałem, że ludzie narzekają, na Marcina to powiem może czemu chłop nie ma czasu. Otóż robi w zasadzie to samo co Gambrinus, czyli jest zajęty własnym kanałem na youtube niezwiązanym z grami. Różnica jest po prostu taka, że on został w redakcji, przez co musi dzielić jakoś te dwie rzeczy z różnym jak widać skutkiem. Nie wiem w sumie czemu akurat on opowiada o tej konsolce, cholera wie, ale może on jako jedyny z redakcji siedział dłużej przy tej konsoli po prostu. Zmieniając jednak temat, to jego kanał to dość ciekawe lekkie pogaduszki o Rosji. Całkiem sporo jest tego: trochę historycznych opowieści, opisy rosyjskiej prasy, afer różnego rodzaju, przybliżanie sylwetek ważnych osób z wierchuszki partyjnej, trochę rozważań o aktualnych wydarzeniach i sporo innych rzeczy. Osobiście polecam, choć materiały są różnej jakości, ale całokształt kanału jak najbardziej na plus. Więc już @ag3nt: wiesz jak facet zmywa gary :D https://www.youtube.com/c/MarcinStrzy%C5%BCewskioRosji)
#tvgry #youtube #rosja #steamdeck #gryonline
  • 2
@Kagernak: Nie interesuje mnie co gość robi w wolnym czasie. Włączyłem film na kanale poświęconym grom z ponad milionem subskrypcji, żeby dowiedzieć się co mają do powiedzenia po tygodniu korzystania ze steam decka. Dowiedziałem się tylko tego co wie każdy, czyli że lepiej gra się na komputerze (niesamowite odkrycie) i że w grach przystosowanych do pada steruje się lepiej niż w strategiach z milionem opcji i ikon (niesamowite odkrycie 2). Jedyną