Wpis z mikrobloga

• 172
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: A ja bym chciał, żeby ludzie się ogarnęli i nie było już wojen. Brzmi infantylnie, ale ludzie są po prostu debilami. Wojny do niczego ludzkości nie są potrzebne.
Może historia nie była za ciekawa, ale do Ukraińców nic nie mam - ciężko dzisiejsze pokolenie winić za to, co było. To tak jakbym ja miał odpowiadać za to, co mój stary kiedyś o---------ł. Przelewanie krwi to głupota.
Miałem często styczność
  • Odpowiedz
@daeun: Ty sobie, życie sobie. Ostatnio idę do żabki po jakieś pierdy, a tam koalicja multi-kulti, ekipa 2x Seba, 2x Ukrainiec + Koreaniec siedzą sobie i piwko pod żabką piją xD.
  • Odpowiedz
@daeun: ciekawe co będziecie wrzucać na np Czeskie czy Niemieckie serwisy jak Wasze wojska będą się szykowały do ataku na Rzeczpospolita.Złupienie Pragi przez Lisowczyków? Interwencje w Czechosłowacji w 1968r?
  • Odpowiedz
@daeun: " ilu z nich jest waszymi przyjaciółmi, ilu z nich z wami rozmawia, ilu się do was uśmiecha? " - o czym Ty p--------z synek? Pracuje z Ukraińcami i Twój opis nie może byc dalszy od prawdy. A narracja która powtarzasz to nic innego jak ruska prymitywna propaganda - s--------j z wykopu gównojadzie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Janusz_z_Rivii bo potrafię pisać i mam zdanie na każdy temat którego potrafię obronić? Fajnie usprawiedliwiasz sobie własną ułomność. XD nie martw, nie każdy się orłem urodził xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@daeun: Francja też mówiła pilnujmy własnych interesów, a właściwie jej mała część. I co? I zamiast się szybko zjednoczyć pieprzyli się z Hitlerem latami. Jeśli myślisz, że wojna Rosji z Ukrainą swoje rezultaty będzie miała tylko w tych krajach, to jesteś uber głupi xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@daeun: a to że masz zdanie na każdy temat to jest k---a takie polskie XDD Bo Polacy muszą mieć zawsze na coś zdanie. Jakby wstydem było powiedzieć nie znam się, nie wiem, nie czytałem. A w większości przypadków i tacy wychodzi, że Twoje zdanie jest g---o warte
  • Odpowiedz
@daeun: Ja tez kiedyś „miałem zdanie na każdy temat”. Był to okres kiedy miałem z 20 lat i uważam ze głupszy niż wtedy to nigdy w życiu nie byłem.

potrafię pisać

Bzdury i bajty każdy potrafi pisać, lecz nie każdy jest takim przegrywem jak ty by mieć na to każdego dnia czas i
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@iErdo przeciez ja to wszystko wiem. Nie rozumiem tylko czemu młodzi polacy w ciągu ostatnich kilku lat tak bardzo zapalali miłością do Ukraincow? ¯_(ツ)_/¯ ja pracując z nimi czuje ich niechęć i wrogość w stosunku do mnie. Z jednej strony troche po nich pojechałem, ale w sumie to dumny kraj, przyjeżdżają, zarabiają pieniądze i mają nas w dupie xD Polacy mogli by się pod względem wiele nauczyć, niestety lata okupacji pod
  • Odpowiedz