Aktywne Wpisy
mirko_anonim +20
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
RedBulik +728
Na rynku USA ostatnio trwają bardzo zdrowe spadki, zwłaszcza na spółkach technologicznych. Dla inwestorów długoterminowych, którzy kupują akcje dobrych spółek nadchodzi świetny czas. Jeśli w 2022 będziemy widzieć jeszcze większe spadki, będziemy ten rok bardzo dobrze wspominać, bo mieliśmy okazję kupić świetne spółki po dobrej cenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ostatnim odcinku pokazałem w co inwestuję w tym miesiącu, a także biorę pod warsztat kilka spółek jakie zaproponowali mi widzowie. Z fartem!
#inwestowanie #inwestycje #gielda
Zdefijiuj dobrą spóľke technologiczną cD
Bo 170$ apple to raczej nie tanio
No tak ylko np taki zjazd FB jest jednak czymś podyktowany.