1. Zmielić kaszę jęczmienną (pęczak) w młynku do kawy na najdrobniejszym ustawieniu. 2. Zmieszać mąkę z twarogiem chudym i wodą. Proporcje to (z grubsza) 200g mąki, 250g sera i 50ml wody. Jak za lepkie, zbyt płynne to dodawać mąki aż się przestanie lepić do rąk za bardzo. 3. Wsadzić do piekarnika na 30min w 200C.
@anonymous_derp często jesz kiszone ogórki. Mam pytanie - nie mają za mocnego smaku? Nie są zbyt słone? Pamiętam że kiedyś mówiłeś że przyprawy do mięs wypalają ci kubki smakowe
często jesz kiszone ogórki. Mam pytanie - nie mają za mocnego smaku? Nie są zbyt słone? Pamiętam że kiedyś mówiłeś że przyprawy do mięs wypalają ci kubki smakowe
@Goronco: Nie. Kupuję te z niższą zawartością soli. ¯\_(ツ)_/¯
Do czarnolistowania: #lowfatderp
#lowfat #highcarb #gotujzwykopem #jedzzwykopem
Coś się stało? Jesteś chory?
@rand0mized:
1. Zmielić kaszę jęczmienną (pęczak) w młynku do kawy na najdrobniejszym ustawieniu.
2. Zmieszać mąkę z twarogiem chudym i wodą. Proporcje to (z grubsza) 200g mąki, 250g sera i 50ml wody. Jak za lepkie, zbyt płynne to dodawać mąki aż się przestanie lepić do rąk za bardzo.
3. Wsadzić do piekarnika na 30min w 200C.
@Eustachy2000: Może jeszcze Barabasza wam uwolnić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Goronco: Nie. Kupuję te z niższą zawartością soli. ¯\_(ツ)_/¯
@zielinski998: Popijam kawą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)