Wpis z mikrobloga

@kamil1230: było przezajebiście No ogień XD ja świeżo po kowidzie a skakałam cały koncert jak #!$%@? XD ale #!$%@? nie wyszli do nas znowu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ostatnio jak z nimi gadałam i strzeliłam fotę to 4 lata temu prawie ( ͡° ʖ̯ ͡°) a w międzyczasie z 10 koncertów obskoczyłam
@kamil1230: grali nie znasz wad, 2/10 (był Mielon nawet), wstępnie nie (był Pers), FOMO, Bd grał i Uaa
Plus JBC, O sportowcu, Mogłoby się wydawać, 1000M, A może by tak, Gettin Money, Człowiek Sztos i Do Ryma
Dużo w sumie XD
@kamil1230: właśnie na mnie się patrzyła nawet na urodzinach 2 tyg temu nie grali a szkoda :( No nie wspominając ze gośćmi było polskie karate którzy zagrali dwa numery a nie zagrali polskiej krav magi… XD
@pharmaki: w Toruniu żeby zagrać 1000m zrobili "od przedszkola do opola" a podczas grania JBC Astek zamawial łyche z cola bo nie chciało mu się iść na backstage po swoją łyche xD wspominam dobrze tylko lipa że nie złapałem ich żeby plyty podpisali :(
@kamil1230: No Do Ryma to był #!$%@? odlot
Tez mega zaluje, czekałam z 40min po koncercie, po 15 min Młody Jedi wyszedł składać swój sprzęt i pytaliśmy czy wyjdą i kręcił głowa ze nie, ale potem coś wymamrotał ze 16 minut i wszyscy jeszcze czekali XD ale ekipa klubu tylko składała scenę i lipa