Ja ci Romeczku żem zawsze muwił, że to Zerie A to dziadowska liga jest... no no no, ale nie przerywajcie... skoro ledwo co Pjontek, co se nie radził w Hercie wraca do Florentiny i od razu szczela tak? Umuwmy sie, to jest sratenaczio a nie katenaczio tak? #mecz #kanalbekowy
@aut91: eee Tom... Tomeczku tak to nie będziemy rozmawiać. Lepiej mi powiedz które jest to twoje Szalke w Bundes... lidze. Drugiej Bundeslidze, brawo Romku
@aut91: Romeczku my lubimy polemikie, ja wiem, że ty jesteś Bundesli... Bundesligocentryczny, ale Fiorentina to jest również wielka marka i ja sam muszę nieskromnie przy... przynać, że to ja doradziłem Krzysiowi Piątkowi ten transfer. Panowie, ja w Fiorentinie bywałem, znam stamtąd samych wybitnych... Ale że co Sousa, jaki Sousa... nie no panowie, tak nie będziemy rozmawiać...
Panie prezesie, ja wiem, że prezes osiągnął wiele. Pan prezes tak jako piłkarz, jak i prezes PZPN, a obecnie wiceprezydent UEFA wdarł się niczym heros na szczyt Olimpu i gdzie mi tam śmiertelnikowi wypominać błędy, których zresztą pan prezes nie popełnia... ale panie prezesie, z moich ust nie spłynęło w życiu ani jedno słowo szkalujące calcio lub Serie A. Pan prezes musiał mnie pomylić z naszym kolegą Tomkiem. A
#mecz #kanalbekowy
źródło: comment_1644519721GRRTPcVeEwKekRlLF2JYQz.jpg
Pobierzźródło: comment_16445202388Cq2U3YLieoob4diZ1TwqG.jpg
Pobierzźródło: comment_1644520590PGeK3IRlkvNaEYLm506lKH.jpg
PobierzPanie prezesie, ja wiem, że prezes osiągnął wiele. Pan prezes tak jako piłkarz, jak i prezes PZPN, a obecnie wiceprezydent UEFA wdarł się niczym heros na szczyt Olimpu i gdzie mi tam śmiertelnikowi wypominać błędy, których zresztą pan prezes nie popełnia... ale panie prezesie, z moich ust nie spłynęło w życiu ani jedno słowo szkalujące calcio lub Serie A. Pan prezes musiał mnie pomylić z naszym kolegą Tomkiem. A
źródło: comment_1644521579UlB6nNMxmLoq0wKpp8nj2K.jpg
Pobierz