Wpis z mikrobloga

ile może kosztować prosta stronka z rankingiem? coś np. jak wyszukiwarka ofert ubezpieczenia, aczkolwiek, nie będzie pobierało żadnych danych tylko te wcześniej wprowadzone? mam logo, serwery etc. czyli np. ubezpieczania nr. 1 i link żeby tam przejść, ubezpieczenie nr 2 i link żeby tam przejść etc. #webdev #programowanie pewnie jakieś html albo css
  • 12
@volver021: trzeba zrobic design? logo? przerobic designy na frontend(html,css, js jak sa jakies animacje - bo zakladam ze nie potzrbujesz SPA jak ma byc totalnie proste), podpiac jakis backend zeby dalo sie te dane latwo wprowadzac z poziomu admina, postawic na serwerze itd.
jak to na tyle prosta robota to imo w 5k sie wyrobisz jak znajdziesz jakis ludzi co po godzinach zrobia ale moze byc ciezko, bo jak to ma
@kimikini: to witam w 21 wieku. wejdź na fivvera i zobacz. mi się wydaję, że dla nich $10 dolarów to jak minimalna pensja w Polsce, bo serio robią takie rzeczy i nie jest to copy paste. korzystałem kilka razy i byłem zdziwiony jaka jest jakość wykonania względem ceny. nie jest to scam bo goście mają ponad 500 ocen i to nie od jakiś botów.
@volver021: nie ma takiego kraju gdzie 10$ to jak u mas minimalna pensja. 10$ na fiverrze wynika z tego, że sa oplaty prowizyjne od wystawionej oferty. Umowe dogadujesz poza fiverrem i jeśli znajdziesz kogoś tsniego to w 1k$ może się zmiescisz.