Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mandy666: sprawdź sama czy to któryś z tych modeli.

The following are the Huion models with wireless connection: WH1409(2048), WH1409(8192), WH1409V2, DWH69, Q11K, Q11K V2.
  • Odpowiedz
@Jeffrey_M: OP napisała, że to tablet Z EKRANEM, to co wrzucasz to zwykłe tablety graficzne, które służą jako urządzenia wskazujące i mają dużo mniejsze wymagania jeżeli chodzi o przepustowość danych.

@Mandy666: technicznie możliwe, praktycznie - niekoniecznie. Obstawiam, że nie ma adaptera wireless.
  • Odpowiedz
@taju: zasilanie mi nie przeszkadza, chodzi o to żebym nie byla przykuta do kompa, tylko wzięła sobie tablet do innego pokoju. Mam 15m kabel i niby da radę ale wolałabym bez.
  • Odpowiedz
@taju: fajnie, że ci się chciało, pełna zgoda, że koszty + opóźnienia + i tak muszą być kable, więc w praktyce to nie ma żadnego sensu.

...i tutaj wjeżdżają bezprzewodowe tablety graficzne - tańsze, duże, wygodne, zajmują mniej miejsca, nie potrzebują 3 drutów - do tego cały dzień+ pracy na baterii wytrzymują. Tylko koordynację trzeba sobie wyrobić :)
  • Odpowiedz
bezprzewodowe tablety graficzne

@ujdzie: w tej sytuacji bym sobie raczej ipada kupil :) jeszcze zalezy do czego oczywiscie.
sam mam wacom cintiq 16 oraz laptopa 2w1 z ekranem obslugujacym rysiki mpp, gdy nie chce mi sie wstawac z kanapy, wiec klopotu nie ma :)

fajnie, że ci się chciało

trzeba sobie pomagac :)
  • Odpowiedz