Mirasy szukam czegoś zbliżonego do Casio G-SHOCK G-100. Znacie jakieś alternatywy dla ludzi z mniejszymi nadgarstkami?Mierzyłem większe wersje g shocków i odpadają niestety, g-100 to max rozmiar dla mnie.
Wymogi to zegarek który można zabrać na nurkowanie, na pustynie i w dzicz i za bardzo się o niego nie martwić. Budżet tak z 500/600 żetonów z orzełkami. U----i wchodzą jak najbardziej w grę.
@krzych0: Ostatnio kupiłem awg-m100, idealny dla mniejszych nadgarstków. Wszystkomajacy :) No i klasycznie ga-2100 tez wyglada świetnie i pasuje wbrew pozorom na mniejsze nadgarstki :)
@krzych0: Na allegro masz ze 2 sztuki GW 9200 czyli risemana, nie jest duży, ma solar i parę innych funkcji. Mam ryśka od 2008, niezajebywalny sikor co bym z nim nie robił, jeszcze na oryginalnym akumulatorze, choć już pora wymieniać. Jeden z bardziej poręcznych i udanych modeli G niestety robił konkurencję nowszym więc go wycofali z produkcji ze 3 lata temu :-)
Znacie jakieś alternatywy dla ludzi z mniejszymi nadgarstkami?Mierzyłem większe wersje g shocków i odpadają niestety, g-100 to max rozmiar dla mnie.
Wymogi to zegarek który można zabrać na nurkowanie, na pustynie i w dzicz i za bardzo się o niego nie martwić. Budżet tak z 500/600 żetonów z orzełkami. U----i wchodzą jak najbardziej w grę.
Z góry dzięki za wskazówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zegarki
No i klasycznie ga-2100 tez wyglada świetnie i pasuje wbrew pozorom na mniejsze nadgarstki :)
Mam ryśka od 2008, niezajebywalny sikor co bym z nim nie robił, jeszcze na oryginalnym akumulatorze, choć już pora wymieniać.
Jeden z bardziej poręcznych i udanych modeli G niestety robił konkurencję nowszym więc go wycofali z produkcji ze 3 lata temu :-)
Gx