Tytuł:Spiżowy gniew Autor:Michał Gołkowski Gatunek:fantastyka, fantasy, science fiction Ocena: ★★★★★★☆☆☆☆ ISBN:9788379643141 Wydawnictwo:Fabryka Słów Liczba stron:598 Książka poprawna, ale bez rewelacji. Czyta się bardzo szybko, płynnie, ale to dlatego, że fabuła nie jest w żaden sposób skomplikowana, dość przewidywalna. Właściwie nie ma tutaj zdecydowanego pozytywnego bohatera, a Zahred czyli główny bohater jest negatywny, jest postacią, którą ciężko polubić. Chociaż to właśnie mi się w tej książce spodobało. Z głównym bohaterem jest inny problem: tak naprawdę nie wiadomo po jaką cholerę on to wszystko robi. Mam nadzieję, że dowiem się tego w kolejnych tomach, bo mimo wszystko mam zamiar po nie sięgnąć. Sporo zbędnych opisów, które trochę sztucznie wydłużają książkę.
Wypisałem praktycznie same minusy, ale jak już stwierdziłem wyżej, dam jeszcze szansę tej serii, bo mimo swoich wad czytało mi się tę książkę całkiem przyjemnie, a przede wszystkim lekko, co czasem też jest potrzebne.
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★☆☆☆☆ (6.0 / 10) (1 recenzji) Następne podsumowanie tagu: 2022-02-05 00:00 tag z historią podsumowań » W abonamentach:www.legimi.pl Kategoria
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
Czy, na wykopie jak ktoś napisze coś negatywnego na sponsorowaniu czegoś dla Ukrainy(obojętna forma pomocy; nawet rozdawanie gotówki) to od razu dostaje łatkę onucy? #wojna #ukraina
Tytuł:
Spiżowy gniew
Autor:
Michał Gołkowski
Gatunek:
fantastyka, fantasy, science fiction
Ocena: ★★★★★★☆☆☆☆
ISBN:
9788379643141
Wydawnictwo:
Fabryka Słów
Liczba stron:
598
Książka poprawna, ale bez rewelacji. Czyta się bardzo szybko, płynnie, ale to dlatego, że fabuła nie jest w żaden sposób skomplikowana, dość przewidywalna. Właściwie nie ma tutaj zdecydowanego pozytywnego bohatera, a Zahred czyli główny bohater jest negatywny, jest postacią, którą ciężko polubić. Chociaż to właśnie mi się w tej książce spodobało. Z głównym bohaterem jest inny problem: tak naprawdę nie wiadomo po jaką cholerę on to wszystko robi. Mam nadzieję, że dowiem się tego w kolejnych tomach, bo mimo wszystko mam zamiar po nie sięgnąć.
Sporo zbędnych opisów, które trochę sztucznie wydłużają książkę.
Wypisałem praktycznie same minusy, ale jak już stwierdziłem wyżej, dam jeszcze szansę tej serii, bo mimo swoich wad czytało mi się tę książkę całkiem przyjemnie, a przede wszystkim lekko, co czasem też jest potrzebne.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #fantastykabookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★☆☆☆☆ (6.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-02-05 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria