Aktywne Wpisy
jmuhha +13
Totalnie serio jakie wykształcenie trzeba mieć żeby pracować w wody polskie
Jestem lekarkom, ale trochę już z hydrologii rozumiem
#powodz
Jestem lekarkom, ale trochę już z hydrologii rozumiem
#powodz
kubanfs +2
#powodz Najważniejsze że wojsko w koszarach pompki robi albo na poligonie 50km dziennie biegiem dlaczego nikt wojska nie postawił w pełnej gotowości żeby teraz mogli na miejscu kilka godzin po powodzi pomoc w odgruzowywaniu miasteczek?
https://www.researchgate.net/publication/271837870_Racial_Preferences_in_Online_Dating_across_European_Countries
#blackpill #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Spadaj z takimi badaniami. Na blackpill tylko screeny gdzie p0lka mówi, że toleruje murzynów - to są prawdziwe dowody.
Nie ma tam takich samych warunków, ponieważ nie wiemy,który ile swipeował, jak używał tego tindera, kogo lajkował.
Przed looksmaxingiem sam miałem po 10 matchy dziennie, a nie wyglądałem tak dobrze jak tamci z artykułu.
Poza tym cj murzyni, wyglądają lepiej niż jakieś 99,9 procenta czarnych celebrytów. Podaj mi imię pięciu ,którzy wyglądają lepiej od nich. Maja idealne proporcje twarz, prawie wszystkie porządane
Ale To nadal jest jakiś żałośnie mały procent murzynów. Przecież te grafy preferencji czarnych, są żałośnie niskie w każdym z krajów. To już Latynosi hispanics maja większe powodzenie.
@sakiro12: Black(dosłownie)pill udowodniony. Video na youtube i screeny przecież nie mogą kłamać, a skoro jedna polska poleciała za murzynem, to znaczy, że mamy do czynienia ze zjawiskiem. Co tam
1. To kanał murzyna. Jeśli już, to on lansuje się na video z białymi laskami. Że "trafił do mainstreamu" i "przebił szklany dach".
2. Co to ma do polek? Jeśli masz kraje gdzie murzynów jest kilkadziesiąt procent, wiadomo, że związki międzyrasowe będą i nie ma w tym nic nienormalnego. Ot, kwestia gustu. Jeden woli dmuchane lale, drugi szare myszki. Jedne wolą brodatych drwali, inne czarnych gangsterów.
Myślę, że rozmawiamy
To wszystko to są anegdtoyczne historie, to Ci opowiem inną bialy francuz w Afryce jeździł i zapłodnił kilkaset bab. Każdy kobiecy sjw w USA czy wielkiej Brytanii hejtuje białych mężczyzn,mówią że whiteness musi sobie pójść, że biali mężczyźni są gorsi genetycznie. I co? Każda z nich ma białego faceta.
Aoc atrakcyjna latynoska kręci z jakimś rudym, niby się rozstali niby nie, niewiadomo.
Franchesca Ramsey, to ona rozpropagowała pojecie systemowy rasizm - biały