Aktywne Wpisy
Batonoski +87
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +500
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Dyskryminacja jest wtedy jak homos torta nie dostanie, tu jest sprawiedliwość dziejowa.
Pytać nie wolno o ciąże ale kto jak lubi w #seks już można
#heheszki trochę chociaż w sumie smutek
#bekazlewactwa #lewica #lewicowalogika #pracbaza
Jeśli chodzi o, jak to powiedziała Przetakiewicz, heteroseksualnego mężczyznę, tutaj już cisza.
Coś jak Konfa z LexTVN. Oni nie byli za tym, ale też nie byli przeciwni.
Lewica oficjalnie nie popiera takiej dyskryminacji, ale też nie będzie przeciwna.
Jaki niby?
W sumie nawet nie wiem, kim jest ta typiara, ale szukać w Google nie będę, bo się trochę brzydzę.
@Morskipas: myślę że to da się ustalić po paru zdaniach
Komentarz usunięty przez autora