Wrzucę wam trochę kontentu do pojechania po mnie jak po mopru i zwyzywania mnie od lateksów i bobolaków, ale obejrzałem ostatniego gniota od Jarka Mexicana Czarnego i częściowo muszę mu przyznać rację odnośnie OreganoTV. Mianowicie zastanawiam się kim jest Pedro i co takiego aktualnie robi by ktokolwiek poświęcał mu tyle czasu na analizę i wyjaśnianie? Facet ma wiele za uszami, ale to już przeszłość. Aktualnie żyje po swojemu i raczej nikomu nie szkodzi i nie wadzi. A Olgierd wciąż nabija kabzę na wyjaśnieniach mało znaczącego jutubera z Suwałk? Trochę to śmieszne i niestety ukazujące psychopatyczne skłonności Ola. To jakiś rodzaj osobistego uprzedzenia, nienawiści i pogardy, która w zasadzie nie powinna mieć miejsca do człowieka, który z Uniwersum zniknął ile to już? 2 rok będzie? A to, że sobie nagrywa, że ktoś mu tam wpłaca, OK czy naprawdę to jest warte uwagi i czasu? Tak tylko wrzucam pod dyskusję.... #kononowicz
@bbbbbbbb: "Mianowicie zastanawiam się kim jest Pedro i co takiego aktualnie robi by ktokolwiek poświęcał mu tyle czasu na analizę i wyjaśnianie?" Przestał tyle chlać co kiedyś, ale wciąż jest tym zakładanym człowiekiem, tylko stara się niezbyt udolnie udawać kogoś innego. Jego wyjaśnianie niektórym jego donejterom otworzyło oczy i bardzo dobrze. Trochę też ukróciło jego lecenie w ch... z widzami.
"Facet ma wiele za uszami, ale to już przeszłość." Niestety, wciąż
@bbbbbbbb: Meksyk wyszedł z alkoholizmu (jeśli nawet czasem pije, co patusy Olgierda tak forsują ale na co dowodów nie ma to nie jest to już alkoholizm) zrobił prawo jazdy, wyprowadził się od matki, zarabia sam na swoim wizerunku, jak dla mnie jak ktoś chce go oglądać to niech sobie ogląda i nawet mu wpłaca, mi to nie wadzi ja po prostu na jego kanał nie wchodzę ¯\_(ツ)_/¯ Origano natomiast pije i
@bbbbbbbb: nikomu nie szkodzi? ta menda okrada nieświadomych widzów. ustawia jakieś fałszywe cele, ktorych nie zamierza nigdy zrealizować, a za kasę pewnie chleje po kryjomu. poza tym jego content to też żerowanie na inwalidach ze szkolnej i szkalowanie ich. menel sam wie, że z tego ma najwięcej wyświetleń, bo przecież nie z "autorskich" filmów. w dodatku jest hipokrytą level max i trzeba po nim jechać jak po mopru
Ale mnie wku*wił Carlson. Zgodził się na rozpowszechnianie kłamliwej ruskiej propagandy, która bije w sojuszników USA. Trzeba wspierać Ukrainę mimo wszystkich jej minusów, bo Rosja Putina jest znacznie gorsza. #wojna #ukraina #rosja #usa #polityka
#kononowicz
"Mianowicie zastanawiam się kim jest Pedro i co takiego aktualnie robi by ktokolwiek poświęcał mu tyle czasu na analizę i wyjaśnianie?"
Przestał tyle chlać co kiedyś, ale wciąż jest tym zakładanym człowiekiem, tylko stara się niezbyt udolnie udawać kogoś innego. Jego wyjaśnianie niektórym jego donejterom otworzyło oczy i bardzo dobrze. Trochę też ukróciło jego lecenie w ch... z widzami.
"Facet ma wiele za uszami, ale to już przeszłość."
Niestety, wciąż
Origano natomiast pije i
Komentarz usunięty przez autora