Wpis z mikrobloga

też macie tak że najtrudniej wam zacząć grać w jakąś gre? no niby chce sie zagrać ale jest blokada typu "obejrzę sobie filmik na youtubie!" albo "poprzeglądam wykop" i w końcu mam kupioną gierke na steamie i leży niepobrana xd ciężko też wybrać gierke w którą grać xd znowu mam gać w gre gangsterską albo survival horror? ile można! pogram w wyścigówkę która kiedyś mi ciotka kupiła i do dziś przez lata leży niezainstalowana, ale z drugiej strony ja kocham gangsterskie i Horrory a wyścigówka pewnie mi sie znudzi i tyle z gry xd japierdziele najgorsze są takie analizy mózgu czemu
  • 3
@Kondziu5: nie rzadko właśnie, jak pobiore gierke to sesjami co 2-3 dni(zależy też od gry chyba jak gra nie wciągnie to potrafię gre przechodzić miesiąc i robić 3 tygodniowe przerwy) a czasami miesiące mijają zanim pobiorę coś nowego xd ogólnie mało grałem w życiu ostatnio zacząłem
@morgiel: dużo masz zamienników/rozpraszaczy, przedstawię na swoim przykładzie, gram se w grę nawet fajnie mi się gra w tą grę ale jak wracam do domu to trochę wykop, jakiś filmik i cyk jest już 21 a rano trzeba wstać i nie odpalam bo nawet imersji nie poczuje a zaraz trzeba będzie kończyć.

Parę dni na później mogę coś zapomnieć albo klimat gorzej poczuć i tak się grzebie piękne historie( ͡°