Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
1.Skąd wziąć taki kafelek zegarka.
2.Skąd wziąć taki kafelek latarki? Jak się apka nazywa :P
3.Dlaczego nie mogę zainstalować tego fioletowego? Jest napisane że potrzeba aktualizacji Amber, niby dla 620 jest dostępne. Daje szukaj uaktualnień oprogramowania - wyskakuje że jest aktualne..
4.Jak się nazywa apka co poprawia jakość zdjęć? Ktoś ostatnio o tym wspominał i nie mogę znaleźć..
5.Dlaczego Office 365 nie znajduje moich prezentacji z kart pamięci? Jak to rozwiązać?
6.Jaka aplikacja do czytania komiksów (odpowiednik FB Reader)
7.Jakaś apka planu zajęć dla #studbaza ?
8.Darmowy dobry czytnik RSS?
9.Aplikacja do wysyłanie smsów z bramki?
10. Dlaczego nie dostaje smsa aktywacyjnego z Vibera?
Wołam @krisip bo się zna
#windowsphone #bojowkawindowsphone #windowsphone8 #lumia620
apka z planem zajęć - polecam "My study life". Po angielsku, ale rozdziela na tydzień parzysty/nieparzysty, pokazuje co następne na kafelku, możesz ustawić typ zajęć.
7. najlepszy plan zajęć to aplikacja o nazwie "Dobry Plan"
2. Szukaj w sklepie pod nazwą "Latarka" : ]
na resztę postaram się odpowiedzieć potem bo się na zajęcia śpieszę
Appka ze skrótami i nie tylko http://bit.ly/1bMf5vp
Jeden z wielu czytników RSS:
1) Jest to apka wymagajaca deweloperskiego odblokowania telefonu poniewaz aktualizuje kafelek na biezaco. W tej chwili nie pamiętam nazwy a sam nie uzywam bo żre baterie taki. Jak bardzo chcesz to moge poszukac ale droga do zainstalowania jest dośc dluga zmudna i bolesna ;) Jest taki co sie aktualizuje co pol godziny ale nie ma to sensu ;)
2) chyba to
2. Nie mogę zainstalować :/ Bo region coś tam, będę kminikł..
4. Już znalałem, chodziło
Komentarz usunięty przez autora
5. Problemem są prezentacje ważące ponad 330mb, a mam ich z 10..
2) aaaaa podalem ci link do nl-nl tu masz polski! http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/flashlight-xt/d379dd57-020b-4f77-9b8c-a30dfd6dc4dc (wystarczylo zmienic nl-nl na pl-pl w linku) sorry moj blad :)
4) Aaa to oficjalna aplikacja od nokii do robienia zdjec poprostu