Widzę że lewica wie że covidjanin to idealny dla nich wyborca bo tylko on może się cieszyć z tego że jego podstawowe prawa zostają zabrane i powiązane z jakimś kodem QR w telefonie xD
@Zuben: #bekazszurow jak płacisz podatek od nieruchomości albo rejestrujesz auto, czy odprowadzasz podatki to też zamach na wolność? czemu tylko szury mówią o zabieraniu praw, jakoś zaszczepieni się tym nie przejmują
@Baba_z_makiem tak, podatków też płacimy więcej niż trzeba, biurokracji też jest za dużo
Ale nie płacąc podatków dalej mogę iść na kebsa, więc porównanie z dupy.
A covidowcy czemu się nie przejmują? Bo covid pass daję im coś. Ich żenujące życie na moment jest lepsze, mogą być lepsi od kogoś. To Ci sami ludzie, którzy bez kodeksu karnego wbiliby nóż za sam fakt posiadania więcej. Zwykłe ludzkie śmiecie, głupie jak but, ale
@FotDK: Póki co tylko szury tylko co raz coś wrzucają o zabieraniu wolności. Mam szczepienia, na luzie wejdę sobie wszędzie tylko pokaże papierek. A wy musicie się bać ( ͡°͜ʖ͡°)
@FotDK: "grypka" XD jak miło że dzięki waszej nowomowie od razu można was poznać. Nikt mi ryja do ziemi nie dociśnie bo świat zewnętrzny wygląda inaczej niż ten z "newsów" antyszczepów
To najlepsze zdjęcie na #bozecialo jakie znam. Możesz iść w procesji, możesz sobie czilować z piwkiem. Prawdziwa wolność do której większość społeczeństwa jeszcze nie dorosła.
#koronawirus #bekazlewactwa
@Baba_z_makiem: i piszę to zielonka xD
Jak to mówił ten idiota Jabłonowski, w #!$%@?ę niech się zaszczepią
Ale nie płacąc podatków dalej mogę iść na kebsa, więc porównanie z dupy.
A covidowcy czemu się nie przejmują? Bo covid pass daję im coś. Ich żenujące życie na moment jest lepsze, mogą być lepsi od kogoś. To Ci sami ludzie, którzy bez kodeksu karnego wbiliby nóż za sam fakt posiadania więcej. Zwykłe ludzkie śmiecie, głupie jak but, ale
@Zuben: Multikonto. Już zgłosiłem ¯\_(ツ)_/¯
Na polio, tężec, gruźlicę, która jest #!$%@? i zaraźliwa nie musisz, na grypkę ad 2022 musisz.
Skoro tego nie widzisz to gratuluję, potem nie płacz jak Ci butem ryja do ziemi docisną.
Tak, grypka, gorsze choroby układu oddechowego mamy w otoczeniu.