Aktywne Wpisy
Tadeo123 +148
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Do tego jego aktorzy to tacy bajkopisarze że zaraz jakąś ładną historię utkają w którą każdy będzie w stanie uwierzyć.
I nie, nie bronię go, bo swoje ma tam za uszami, ale z tym moim zdaniem zrobił największą głupotę która najszybciej obróci się przeciwko niemu.
#papasmerfik
Oni są tak niewdzięczni że moim zdaniem prędzej czy później to nastąpi.
Oczywiście nie bronię smerfa bo swoje zarabia ale dzięki temu i oni mają lepiej ale jak się wszystko popsuje to to palenie będzie pierwszym argumentem żeby smerfa udupić.
Do tego oglądając odcinki
Nie wiem jak to jest ale jeśli ktoś w to uwierzy to już ratunku nie będzie mimo że to nie prawda.
Ale oni we dwóch to na wościach ciągle takie farmazony opowiadali że wszystko jest możliwe w ich wykonaniu.
@Gaki
palenie to równie dobrze może być legalne CBD, dopóki go za rękę nie złapią z czymś innym nic mu nie grozi, już miał przeszukanie mieszkania po zgłoszeniu o narkotykach i nic nie znaleźli nielegalnego