Wpis z mikrobloga

Można było się domyślać że prędzej czy później zgody nie będzie między nimi, Smerfik jak dla mnie robił źle że przy nich palił, nie wiem co palił, ale można się domyślać, prędzej czy później obróci się to niestety przeciwko niemu, moim zdaniem nie przemyślał po prostu.
Do tego jego aktorzy to tacy bajkopisarze że zaraz jakąś ładną historię utkają w którą każdy będzie w stanie uwierzyć.
I nie, nie bronię go, bo swoje ma tam za uszami, ale z tym moim zdaniem zrobił największą głupotę która najszybciej obróci się przeciwko niemu.
#papasmerfik
  • 8
  • Odpowiedz
@F4ntx: chodzi mi o to że ten Duchu i Stachu są tak niewdzięczni że jeśli będzie z tego jakaś afera to będą mieli argumenty żeby smerfa zniszczyć.
Oni są tak niewdzięczni że moim zdaniem prędzej czy później to nastąpi.
Oczywiście nie bronię smerfa bo swoje zarabia ale dzięki temu i oni mają lepiej ale jak się wszystko popsuje to to palenie będzie pierwszym argumentem żeby smerfa udupić.
Do tego oglądając odcinki
  • Odpowiedz
@Gaki: nie wiem ale chodzi mi o to że wystarczy że wymyślą że to jakiś diler itd.
Nie wiem jak to jest ale jeśli ktoś w to uwierzy to już ratunku nie będzie mimo że to nie prawda.
Ale oni we dwóch to na wościach ciągle takie farmazony opowiadali że wszystko jest możliwe w ich wykonaniu.
  • Odpowiedz
@dizel81
@Gaki

palenie to równie dobrze może być legalne CBD, dopóki go za rękę nie złapią z czymś innym nic mu nie grozi, już miał przeszukanie mieszkania po zgłoszeniu o narkotykach i nic nie znaleźli nielegalnego
  • Odpowiedz
@dizel81: Wiem co masz na myśli ale wątpie w to, Andrzej próbował się odgrażać przez telefon i sprawa się rozmyła, tak też pewnie będzie w tym przypadku.
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos: @F4ntx: Oczywiście mu źle nie życzę i mam to gdzieś ale jeśli się to wszystko kiedyś skończy, a na bank się kiedyś skończy w sensie że aktorzy się odwrócą od Smerfika i mimo że jeb.ą policję itd to będą pierwsi to jego udpupienia, a to co on pali to moim zdaniem najszybsza i najprostsza dla nich opcja. Choć osobiście nie wiem co pali i mam to tak naprawdę w
  • Odpowiedz