Aktywne Wpisy
miki4ever +142
#paryz2024 dla mnie hit dnia to zawodnik z Turcji. Wysłali na strzelanie kolesia bez sprzętu, specjalnych okularów itd. i ziomek wygrał im srebrny medal.
grim_fandango +398
Koleś bez żadnych słuchawek, zaślepek i wizjerów, z ręką w kieszeni zdobył srebrny medal #strzelectwo
#paryz2024 #heheszki
#paryz2024 #heheszki
- Halo... Halo... Słychać mnie? Mam na imię Maciej i dzwonię z Peterborough... (oczekiwanie na oklaski). Na wstępie chciałbym powiedzieć, że mimo że to Hejt Park to ja szanuję Pana Panie Krzysztofie, ale także gościa. Dzwoniłem dziś 198 razy i w końcu udało się dostać na linię. Aha skoro przechodzimy na Ty to Krzysiu bardzo szanuję tą akcję z burmistrzem Wielunia, zaorałeś go, a Najmana to już w ogóle hehe. A ten wywiad z burmistrzem to normalnie godzina ciągłego śmiechu u mnie haha nie mogłem z tego. Panie Krzysztofie to może takie pytanko, czy nie boi się Pan... czy nie boisz się Krzysiu, że Slowik i dawna mafia zrobią ci krzywdę? Ja na twoim miejscu bym się chyba bał, wielki szacun za to co robisz. Mogę jeszcze kogoś pozdrowić? To pozdrawiam moją dziewczynę Malwinę oraz kolegów ode mnie z pracy Jacka, Maćka ii... halo słychać mnie? Jacka, Maćka i Matełusza. Przepraszam że zająłem linię już dłużej nie przeszkadzam i jeszcze raz szacun dla ciebie Stano!!!11
#kanalsportowy #kanalbekowy #stanowski #mmavip #najman #gownowpis #humorobrazkowy
- eee panie Franciszku jaki ma pan numer buta
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlatego przed każdym połączeniem powinni robić krótki test z tabliczki mnożenia, żeby odstrzelić tych najmniej lotnych.